Zayn Malik se rozhodl po pěti letech opustit One Direction

26.03.2015 07:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Velmi smutným dnem se pro všechny fanoušky One Direction stal pětadvacátý březen tohoto roku. Zayn Malik, jeden z největších fešáků kapely, který pro 1D vymýšlel i většinu choreografií, se po pěti letech rozhodl sestavu opustit. Své rozhodnutí zveřejnil na sociálních sítích a ve stanovisku mimo jiné uvedl: "Můj život s One Direction přinesl víc, než jsem si mohl kdy vůbec představit. Ale cítím, že po pěti letech přišel ten správný čas, abych kapelu opustil. Omlouvám se fanouškům, kteří se díky mému rozhodnutí cítí zklamáni a zrazeni, ale musím udělat to, co mi říká srdce."

Dále Malik dodává, že hlavním důvodem odchodu je touha, aby ve svých dvaadvaceti letech začal konečně žít normální život a měl i své soukromí. Zároveň uvádí, že v ostatních členech formace našel ty nejlepší přátele, všichni tak zůstávají i nadále kamarádi. Zbylá čtyřka One Direction v reakci na Zaynům odchod uvedla, že jsou všichni velmi smutní, ale jeho rozhodnutí respektují a do budoucna mu přejí vše dobré.

Fanoušci ale naštěstí nemusí mít strach, neb velmi dobře zajetá značka 1D pokračuje dál. Niall, Harry, Liam a Louis, tedy zbývající členové kapely, své fandy po odchodu Malika uklidnili a okamžitě prozradili plány nadcházejících měsíců. Již velmi brzy se vrátí do studia, aby natočili v pořadí páté studiové album. S ním bude spojeno i velké světové turné, o jehož podrobnostech se dozvíme v průběhu jara.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY