Enrique Iglesias s Pitbullem jsou v "Let Me Be Your Lover" za loutky

18.02.2015 08:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Je třeba upřímně zkonstatovat, že Enrique Iglesias poslední léta se svojí hudbou nehraje v hitparádách zrovna prim. Sice stále pravidelně vydává desky a koncertuje (to aktuální turné je dle zveřejněných čísel dokonce hodně úspěšné), ale už to nejsou automaticky přední příčky hitparád a desítky zlatých a platinových ocenění. I přesto to nevzdává, a tak do rádií nedávno poslal již osmý song v pořadí, který pochází z jeho loňské desky "Sex And Love".

Rozjuchaná taneční píseň "Let Me Be Your Lover", kterou produkovali The Cataracs, je jednoznačně jednou z nejhitovějších skladeb celého alba, a tak bylo jen otázkou času, kdy na ni dojde řada. Rádia na píseň zatím reagují vcelku vlažně, proto nastal ten správný okamžik na představení videa. V něm se Enrique a opět (bohužel) hostující Pitbull promění díky zázračnému elixíru v dřevěné loutky a užívají si tak party life z úplně jiné perspektivy.

Nápad dobrý, zpracování vcelku vtipné, jen ten Pitbull je tam zase ku škodě věci. Jooo a pozor, ten klip bude mít pokračování.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY