Katka Knechtová chystá nové album. S Cigánskymi diablami zavítá i do Prahy

01.02.2015 14:09 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Katka Knechtová zažívá v současnosti úspěšné pracovní období. Naváže na loňské koncertní turné s Cigánskými diablami a nehodlá odpočívat ani skladatelsky. Připravuje nový singl a na podzim by ráda vydala další studiové album.

Pokračování šňůry s cikánským orchestrem startuje 4. února v Prievidzi. "Zaměřili jsme se na místa, kde jsme chtěli hrát už na podzim, ale z časových důvodů jsme to nestihli. To je například Prešov. A potom jedeme do míst, kde nás chtěli vidět a slyšet, tak jsme se je rozhodli přidat. Na turné se opět velice těším, mě ty koncerty hrozně baví. Repertoár, muzika, muzikanti a lidé, kteří na koncerty chodí. Atmosféra je vždy jiná a zpívání je můj život," vyznává se Knechtová.

Na nedostatek práce si nemůže stěžovat. Nahrává nový singl, chystá desku a spolu s kapelou připravuje zbrusu nový program pro letní koncerty. "Po skončení turné se budu dále věnovat práci na novém albu, které chystáme spolu s Ľubicou Čekovskou. Je to náročné, takže se musím hodně soustředit. V květnu s mojí kapelou chystáme koncerty na letní sezonu, mám v plánu sestavit nový program, který bude znít zase víc rockově. A koncem dubna pustím do života a rádiového éteru ještě jeden singl," dodala zpěvačka. Ta v současnosti hlavně ve své domovině na Slovensku slaví velké úspěchy s písní "Naveky".

Koncerty Katky Knechtové a Cigánskych diablov:

  4. 2. - Prievidza
12. 2. - Kežmarok
22. 2. - Čadca
24. 2. - Liptovský Mikuláš
25. 2. - Prešov
27. 2. - Považská Bystrica
28. 2. - Michalovce
7. 4. - Levice
11. 4. - Sereď
18. 4. - Ružomberok
19. 4. - Liptovský Hrádok
20. 4. - Poprad
22. 4. - Praha
25. 4. - Zvolen
27. 4. - Nové Zámky
28. 4. - Trnava
29. 4. - Topoľčany
4. 6. - Senica



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY