Michal Prokop před vánočním koncertem vydává živák

19.12.2014 18:17 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Michal Prokop se pilně připravuje na vánoční koncert, který se odehraje v sobotu 20. prosince v pražském Foru Karlín, ale pro své fanoušky si připravil i další dárek - živé CD a DVD s titulem "Krásný ztráty Finále".

Nahrávka byla pořízena v Divadle Archa při příležitosti ukončení čtrnáctiletého vysílání talkshow "Krásný ztráty" a kromě hlavního aktéra a kapely Framus Five na něm jako hosté vystoupili Jana Kirschner, Wabi Daněk či Lubomír Brabec. Komplet vychází jako limitovaná edice o tisíci kusech, přičemž všechny nosiče budou Prokopem podepsány. Zatímco cédéčko nabídne třináct skladeb, DVD jich přinese hned sedmnáct. "Krásný ztráty Finále" bude k dostání na zmíněném vánočním koncertu, případně na webu Prokopa.

Dévédéčko ponese tento tracklist: Kolej Yesterday, Bitva o Karlův Most, Blues o spolykaných slovech, Outsider Waltz (host Wabi Daněk), Poprvé a naposledy, Virtuální realita, Láska je protijed, Zloději času, O láske nepoznanej (host Jana Kirschner), Dobrú noc (host Lubomír Brabec), Zatmění, Stodolní, Kartáček na zuby, Obyčejnej chlápek, Sto roků samoty, Boom Boom, V baru jménem Krásný ztráty.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY