Soundgarden se brzy přihlásí s raritním box setem

17.11.2014 13:20 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V pondělí 24. listopadu se na pultech hudebních obchodů objeví dlouho očekávané kolekce americké formace Soundgarden "Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path". Vedle sedmi doposud nevydaných skladeb bude obsahovat zcela novou nahrávku nazvanou "Storm".

Novinkový song vznikl letos v květnu za pomoci producenta Hacka Endina. S výběrem ostatních písní si dal práci kytarista Kim Thayil, který k obsáhlému setu prozradil: "Výběr jsem si užíval a docela se u toho pobavil, jak jsem procházel naši tvorbu z uplynulých dekád." Deska obsahuje originální béčkové skladby, nevydané songy, instrumentální písně, coververze a demonahrávky. Fanoušek tak dostane zcela odlišný pohled na Soundgarden a jejich šestadvacetiletou historii.

Design celého balíčku připravil Josh Graham. Můžete se tedy těšit na tři samostatné disky v průhledném obalu. První CD nese titul "Originals" a obsahuje skladby z pera Soundgarden (béčka) a dvě nevydaná dílka "Kristi" a "Storm". Druhý nosič "Covers" je - jak název napovídá - plný předělávek písní od kapel, ke kterým mají členové formace blízko. Čekají na vás covery skladeb z arzenálu The Beatles, Rolling Stones nebo Ramones. A třetí "Oddities" je napěchovaný instrumentálkami, remixy a demonahrávkami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY