Prahu čeká v sobotu předposlední Trancefusion

10.10.2014 10:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi fanoušky trance, jistě už víte, že na jaře příštího roku se v Praze uskuteční úplně poslední pokračování úspěšné halovky pojmenované Trancefusion. Zítra, tedy v sobotu 11. října, proběhne její předposlední edice, která je věnovaná legendám.

Akce s všeříkajícím názvem "Trancefusion - The Legends" slibuje jedenáctihodinovou pařbu, v rámci které se představí deset velkých tanečních legend, jež svůj největší úspěch zaznamenaly v devadesátých letech. Jmenovitě se návštěvníci dočkají Rank 1, Marushy, Kai Tracida, Dj Quicksilvera, Tally 2XLC nebo Yves Deruyter. Line-up doplní i nejvýraznější představitelka domácí scény, Lucca, aby celou tuto unikátní noc zahájila.

Akce se bude navíc konat v novém a nádherném multifunkčním prostoru Forum Karlín, který zajisté uchvátí svým pojetím a technologiemi každého návštěvníka. Celé šílenství vypukne v sobotu úderem devatenácté hodiny, konec je ohlášen na šestou hodinu ráno.

Poslední vstupenky v předprodeji seženete v síti Ticketstream za 850 Kč, na místě budou ke koupi za 990 Kč. K mání je i GOLDEN VIP za 1590 Kč a DIAMOND VIP s neomezenou konzumací na baru, za který zaplatíte 2890 Kč. Na tomto webu najdete poslední informace a taktéž přesný časový line-up.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY