Záříjové číslo rockového magazínu SPARK je plné hromů a blesků

12.09.2014 17:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rockový a metalový časopis SPARK v září vyšel první den v měsíci. Najdete ho podle obálky s muzikanty z kapely Hammerfall, kteří se po dvouleté pauze vracejí s kůží na trh. Uvnitř čísla si přečtete šestistránkový rozhovor s celou kapelou o jejich maskotovi Hectorovi, nové desce "(r)Evolution" a rovněž komentovanou celou diskografii od roku 1997 až po současnost. Značná část záříjového čísla se věnuje ohlédnutím za letními festivaly jako Masters Of Rock, Brutal Assault nebo Obscene Extreme.

Spark září 2014
© facebook interpreta
V historicky dvě stě pětapadesátém čísle Sparku objevíte dohromady dvanáct rozhovorů. Povídali jsme si se Septicflesh, Godsmack, Entombed A.D. nebo Iron Reagan. Modrovlasá dračice Alissa z Arch Enemy nám prozradila něco o svém hudebním vkusu v rubrice UŠNÍ PRŮPLACH. Neostýchala se nám okomentovat ani skladbu "Boyfriend" od Justina Biebera.

Na plakátech je cover aktuálního alba Cannibal Corpse a také Hammerfall v plné sestavě. V tematických rubrikách se redaktoři tentokráte zabývali fenoménem Frankensteina, partičkou Butthole Surfers a jejich vírou v boha, dále též kapelou Sinbread, Wolf či folk-metalovými Arkan. Jako obvykle je rozsáhlá část magazínu zaměřena na recenze alb, která aktuálně vychází.

K povyražení vybízí soutěž nadějných kapel SPARK FRESH BLOOD 2014, která už zná svoji dvanáctku finalistů vybraných jak odbornou porotou, tak fanoušky časopisu. Ti měli možnost hlasovat přes online aplikaci KluBBy. Soutěž vyvrcholí čtyřmi koncerty v Olomouci, Třebíči, Liberci a Českých Budějovicích. Dobrou zprávou je, že SPARK aktuálně vyprodává svůj archiv, a tak si můžete objednat chybějící čísla, doplnit plakáty nebo si koupit číslo s vašimi oblíbenci např. z roku 1998.

Celé aktuální číslo si můžete prolistovat v přiloženém videu:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY