Vítězství v remixové soutěži s Lamb putuje do Česka

09.08.2014 14:41 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, duo Lamb má před sebou událostmi nabité období - finišuje s novou deskou "Backspace Unwind" (aktuální status říká, že je dotočeno, smícháno a vše putuje na mastering) a plánuje turné, které se zastaví i v Praze, Brně a Bratislavě (počátek prosince). To však není úplně vše. Na podzimní období je plánována i vinylová reedice jejich velmi vyvedeného alba "What Sound".

V rámci této akce byla na jaře vyhlášena remixová soutěž spojená se skladbou "Heaven", která již zná svého vítěze. Tím se stal český producent a dýdžej Ower (Ondřej Vrba) z Bíliny, na jehož přepracované verzi "Heaven" Andy Barlow a Lou Rhodes vyzdvihli atmosféru (smyčcové aranžmá a práci s harmoniemi) a konstrukci samotné písně. Track by se tak měl objevit na této edici mezi bonusy (půjde o double vinyl a bude se jednat o stranu D).

S Owerem vzniká i rozhovor a mnohé další věci lze sledovat na stránkách vydavatelství Music On Vinyl, kde si můžete poslechnout i další dva remixy, které Lamb mezi všemi ostatními vybrali jako zajímavé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY