IMT Smile potkali u "Cesty II. triedy" i nahou stopařku

01.08.2014 11:17 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Prešováci IMT Smile se připomínají novým videoklipem k songu "Cesty II. triedy". Jedná se o další píseň z chystané desky, na které kapela už týdny velmi intenzivně pracuje. Chytlavou skladbu doplňují romanticky laděné záběry na okolí obce Turecká. Na Slovensku ale není jen krásná příroda. Také jsou tu pohledné ženy a jedna z nich si dokonce vystřihla i roli stopařky, o které Tásler v textu zpívá, že je nahoře bez.

Celá píseň je prodchnutá pozitivní náladou, kapela se veze na korbě starého náklaďáku, nalévá se borovičkou v hospodě a jeden ze členů formace, Tomáš Slávik, si dokonce střihl roli bači a skutečně dojil ovce. "Bylo to opravdu výjimečné natáčení, místy nebezpečné, padaly tam stromy, jezdili jsme auty po strmých kopcích v lese a podařilo se nám dostat na místa, která jsme během cest na koncerty jen objížděli," prohlásil na margo natáčení Ivan Tásler.

Režisér klipu Miro Remo odpremiéroval na nedávném MFF v Karlových Varech svůj debutový celovečerní snímek "Comeback" a ke spolupráci s kapelou dodal: "Jsem rád, že jsme svojí prací získali Ivanovu důvěru, vnímám to jako jisté zadostiučinění." Ivan Tásler však přiznal, že při hledání stopařky nastal problém. "Sehnat stopařku nahoře bez nebylo vůbec jednoduché. Téměř tam nebyla. Nemyslel jsem si, že bude na Slovensku až takový problém sehnat ženu, která nám ukáže svá prsa. Spousta kamarádek a známých se na začátku nabízela, že si tu roli střihne, všechny ale nakonec couvly. Na poslední chvíli se nám ji ale podařilo najít přímo v Turecké a stopařka v klipu je."

I tato vnadná krasavice tak dodává snímku na syrovosti a opravdovosti. Takto se prostě žije na slovenském vidieku...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY