"Sheezus" Lily Allen vyjde počátkem května

11.03.2014 09:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lily Allen - Sheezus
© facebook interpreta
Britská zpěvačka Lily Allen se konečně naplno rozpovídala o svém novém albu. Znám je tak už nejen název, ale i přesné datum vydání, seznam písní i vizuál přebalu.

Třetí album osmadvacetileté zpěvačky, které vyjde po více než pěti letech od její úspěšné kolekce "It's Not Me, It's You", se pod názvem "Sheezus" objeví v obchodech 5. května. Základní verze desky bude obsahovat dvanáct písní, v některých evropských zemí tucet skladeb doplní bonus v podobě nedávného coveru od Keane "Somewhere Only We Know", který ovládl britské prodejní hitparády kolem loňských Vánoc.

Pro náročnější fanoušky Lily opět připravila i deluxe verie desky, která na bonusovém disku nabídne pět dalších písní. Z alba pohledná Britka zatím představila dva singly. Pilotním se stala provokativní píseň "Hard Out Here", aktuálně desku v rádiích prezentuje rozverný singl "Air Balloon". Na startu je ale již další singlová ochutnávka v podobě písně "Our Time", která by se v rádiích měla objevit již koncem tohoto měsíce.

Pro úplnost přinášíme kompletní tracklist alba "Sheezus". Bude vypadat takto: Sheezus, L8 CMMR, Air Balloon, Our Time, Insincerely Yours, Take My Place, As Long As I Got You, URL Badman, Silver Spoon, Life For Me, Hard Out Here. Deluxe edition bonus disc: Wind Your Neck In, Who Do You Love?, Miserable Without Your Love, Holding On To Nothing, Somewhere Only We Know.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY