shop.musicserver.cz
Nové desky pro 10. týden

Nové desky pro 10. týden

Vydáno: 02.03.2014 08:12 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V pondělí se do sólového souboje pustí dva slavní producenti Rick Ross a Pharrell Williams. Jejich sekundanty budou například Mike Oldfield, který se vrací s novým materiálem po šesti letech, country-rockoví Blackberry Smoke, naživo pak Jaromír Nohavica, Martin Harich a No Name a rekapitulovat budou Rufus Wainwright a Loreena McKennitt.

Pokud se v pondělí 3. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Pharrell Williams - G I R L (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: neo soul / soul / funk

Pharrell Williams - G I R L
Pharrell Williams je takovým hudebním magnátem, který má, ať už sám, či společně s kolegou Chadem Hugem alias The Neptunes, prsty ve velké části amerických alb posledních několika let. On sám přitom vydal před osmi lety svůj debut "In My Mind", který to dotáhl až k nominaci na Grammy, ovšem od té doby pouze hostoval na nahrávkách jiných interpretů. Po úspěchu "Get Lucky" Daft Punk, v jejímž vzniku hrál jednu z hlavních rolí, se rozhodl, že po čase opět nahraje album pod svým jménem. A tak vzniklo "G I R L". Je převážně o ženách a nese se v duchu soulu, neo soulu a funky. Vzhledem k Williamsovým vazbám pak nikoho nepřekvapí, že se s ním na nahrávání a skládání podíleli Justin Timberlake, Timbaland, Miley Cyrus, Daft Punk, Kelly Osbourne, JoJo, Alicia Keys, mladá americká zpěvačka Tori Kelly a Kanaďanka Leah LaBelle. Produkci si pochopitelně drží Pharrell Williams ve svých rukou, avšak smyčcová aranžmá měl na svědomí sám velký Hans Zimmer. Ochutnávku novinky "G I R L", kterou na prvních místech hitparád po celém světě propaguje singl "Happy", si můžete dopřát formou krátkých ukázek na iTunes.


Tip týdne

Mike Oldfield - Man On The Rocks (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: world music

Mike Oldfield - Man On The Rocks
Čekání fanoušků Mikea Oldfielda na novou desku je u konce. Hudebník nyní posílá na trh album "Man On The Rocks", které čítá celkem jedenáct kousků. Jejich příprava a uvedení do finální podoby ale nebylo vůbec jednoduché - základní části písní se totiž nahrávaly ve Village Studios v Los Angeles a nebýt komunikace přes Skype, které využíval právě Oldfield, těžko by vznikl jediný tón. Další část příprav pak probíhala v jeho studiích na Bahamách. Produkci dlouho očekávaného materiálu obstaral Stephen Lipson, známý ze spoluprací s Cher, Annie Lennox nebo Pet Shop Boys. Nahrávka bude k dostání v několika mutacích včetně verze na vinylu a rozšířené edice se dvěma, eventuálně třemi CD disky, kdy ten třetí bude čítat navíc dema, pohlednice a také rozšířený booklet.


Rick Ross - Mastermind (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Rick Ross - Mastermind
Jestliže jsme označili Pharrella Williamse za hudebního magnáta, pak mu americký rapper Rick Ross může minimálně v oblasti hip hopu směle konkurovat. Jen stěží budete hledat album tohoto žánru, v kterém by neměl alespoň jeden prst. Není proto divu, že každý jeho nový počin okamžitě letí na vrchol amerického žebříčku a stejný vývoj se čeká i u jeho novinky s názvem "Mastermind". Koneckonců bohatě stačí výčet několika jmen, která se na jejím vzniku podílela. Přímo z reproduktorů budou slyšet French Montana, Diddy, Jay-Z, Jeezy, The Weeknd, Kanye West, Big Sean, Meek Mill, nebo Lil Wayne a řada z nich spolupracovala i na produkci. Tu si pochopitelně hlídal především Rick Ross sám, ale přesto se k němu přidali ještě Scott Storch, Mike WiLL Made It, Jake One, J.U.S.T.I.C.E. League, D-Rich nebo DJ Khaled. V takovéto armádě nahráli a pro standardní verzi vybrali celkem šestnáct skladeb včetně intra, které na deluxe edici rozšíří ještě tři další písničky. První singl "Nobody" už Ross sdílí na svém VEVU.


Rufus Wainwright - Vibrate:The Best Of (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop rock

Rufus Wainwright - Vibrate:The Best Of
Rufuse Wainwrighta můžete buď milovat, nebo nenávidět. A pokud v tom ještě nemáte jasno, je tu jeho nová kolekce toho nejlepšího. Kanadsko-americký umělec připravil výběr o osmnácti skladbách, mezi nimiž najdete zástupce od jeho stejnojmenného debutu až k desce "Out Of The Game" z roku 2012. Nesmíme zapomenout také na kousek "Me And Liza", jenž prozatím nebyl vydán, přesto ve dvoudiskovém setu má své pevné místo. Pokud zainvestujete do rozšířeného vydání, čeká na vás navíc nosič se šestnácti raritními a doposud nevydanými nahrávkami. Najdete mezi nimi i "Chic And Pointless", dříve nevydaný zázrak, na kterém se podílel producent Guy Chambers. Pokud si budete chtít poslechnout Rufuse i naživo, navštivte 25. března pražské Divadlo Hybernia. Prozatím si na YouTube.com můžete poslechnout zmiňovaný kousek "Me And Liza", který také plní úlohu pilotního singlu.


Jaromír Nohavica - Jarek Nohavica a přátelé (vlastní náklad)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Jaromír Nohavica - Jarek Nohavica a přátelé
Jaromír Nohavica připravil svým příznivcům dárek v podobě záznamu unikátního koncertu, který se uskutečnil v rámci festivalu Noc plná hvězd v Třinci. V průběhu více než pětihodinového vystoupení se Nohavica představil jednak jako interpret svých písní, které rozdělil dle charakteru a nálady (milostné skladby, písně pro děti, kuplety, vážné atd.), ale i ve spojení s jinými umělci. S rockovou kapelou Doga zazpíval jím otextované songy, na lidovou notu zahrál s formací Górole, "po našemu" zpíval s gorolgrassovou partou Blaf, nevynechal ani polštinu společně s Ewou Farnou a vše vyvrcholilo závěrečnou "Ódualajne alias Hymna HC Ocelářů Třinec" s velkou dávkou improvizace na pódiu a sborovým zpěvem všech aktérů, včetně více než deseti tisíc fanoušků. Záznam nazvaný "Jarek Nohavica a přátelé", který propaguje trailer na YouTube.com, vychází v kombinaci 2CD a DVD.


Johnny Cash - Unearthed (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / country

Johnny Cash - Unearthed
Pokud si některá ze zesnulých hudebních ikon zaslouží být posluchačům neustále na očích, Johnny Cash patří mezi jednoznačné adepty. Několikadisková obsáhlá výběrová edice vyšla poprvé v roce 2003, krátce po Cashově smrti. Aktuální balíček čítá více než stovku převáženě doposud nevydaných kousků, které vznikly z jeho spolupráce s Rickem Rubinem. První tři CD nabízejí různorodou směsici písní a duetů. Čtvrtá deska s názvem "My Mother's Hymn Book" obsahuje akustické gospel songy. Na pátém nosiči posluchači naleznou výběr ze čtyř alb, která u American Recordings Johnny Cash vydal. Ze všech kousků, které se fanouškům nyní představují, jmenujme například duet "Redemption Song" (jenž pochází z pera Boba Marleyho) s Joe Strummerem, frontmanem skupiny Clash, coververzi skladby Cata Stevense "Father and Son" (v níž si zazpívala i Fiona Apple) a píseň "Cindy, Cindy", původně proslavenou Elvisem Presleym, kterou Cash nazpíval s Nickem Cavem.


Blackberry Smoke - The Whippoorwill (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: jižanský rok / country rock

Blackberry Smoke - The Whippoorwill
Country-rocková kapela Blackberry Smoke působí na hudební scéně od roku 2000 a za svou dosavadní kariéru již stačila koncertovat před hvězdami jako ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, a především se Zac Brown Band. Na labelu Zaca Browna Southern Ground Records totiž vydali dosud poslední desku "The Whippoorwill", která je v jejich diskografii celkově třetí v pořadí. V Americe toto album vyšlo už v srpnu 2012, do Evropy se tedy dostává se značným zpožděním. Skupina pro něj připravila celkem třináct skladeb včetně tří živáků v duchu country rocku a jižanského rocku. Jak tenhle kvintet zní, zjistíte díky řadě videí na jejich YouTube.com kanálu.


Loreena McKennitt - The Journey So Far-Best Of (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: new age / world music / keltská hudba

Loreena McKennitt - The Journey So Far
S blížícím se svátkem svatého Patricka přibývají v přehledu novinkových titulů interpreti keltské hudby. Jedním z nich je také kanadská skladatelka, harfistka, zpěvačka a klavíristka Loreena McKennitt, která se rozhodla opět po čase zrekapitulovat to nejlepší ze své kariéry. Na kompilaci "The Journey So Far" zní dvanáct písní, jež míchají motivy keltské a středněvýchodní hudby s tajemným nádechem. Výběr bude k dispozici celkem ve třech podobách. Vedle té standardní můžete sehnat i limitovanou edici na vinylu a také deluxe verzi s bonusovým CD obsahujícím devět skladeb z koncertu v Citadele v německé Mohuči, kde interpretka vystupovala v červenci 2012. Dopodrobna se tomuto počinu věnuje Loreena McKennitt ve speciální sekci svého webu.


Cecilia Bartoli - Le Comte Ory (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: opera / vážná hudba

Cecilia Bartoli - Le Comte Ory
"Le Comte Ory", česky "Hrabě Ory", je jednou z oper slavného italského skladatele Gioacchina Antonia Rossiniho. Patří mezi první komedie v rámci vážné hudby a před časem ji nacvičila také Curyšská opera, kde v hlavních rolích zářili italská operní diva Cecilia Bartoli a mexický tenor Javier Camarena. Nyní vychází záznam tohoto představení, a to jak na DVD, tak i na Blu-Ray. Krátké okénko do tajů zmíněné opery přináší video na YouTube.com.


V krátkosti - G2 Acoustic Stage

Jistě si vzpomínáte na projekt hudební TV Óčko, díky kterému fanoušci české a slovenské populární hudby přišli na zajímavou sérii akustických koncertů známých interpretů. V rámci G2 Acoustic Stage nyní vychází záznam koncertů kapely No Name a zpěváka Martina Haricha. Akustický komplet košické formace přináší posluchačům výběr osmnácti jejích největších hitů, které zahrála během show konané 17. listopadu loňského roku v pražské Retro Music Hall. Martin Harich odehrál svůj unplugged set rovněž na podzim a svůj repertoár seskládal také ze svých nejznámějších kousků. Jeho vydání čítá dvanáct písní, včetně skladby "Trip", v níž Martin hostuje českému zpěvákovi Voxelovi. Ukázky najdete na stránkách hudba.zoznam.sk .


Dále vychází:

Artificial Brain - Labyrinth Constellation (Mystic Production)
Avichi - Catharsis Absolute (Mystic Production)
Brdigung - In Goldenen Ketten (Mystic Production)
Cecilia Bartoli - Live From The Artists Den (Universal)
Cripple Bastards - Nero In Metastasi (Mystic Production)
Daniel Harding - Alpska Symfonie (Universal)
Daniel Harding - Live From The Artists Den (DVD) (Universal)
H.E.A.T. - A Shot At Redemption (EP) (Mystic Production)
Hatriot - Dawn Of The New Centurian (Mystic Production)
Istvan Kertesz - I.Kertesz-London Years (Universal)
Jonas Kaufmann - Convergence (Universal)
Jonas Kaufmann - Faust (DVD) (Universal)
Jonas Kaufmann - Faust (BluRay) (Universal)
Jonas Kaufmann - Werther (BluRay) (Universal)
Juan Diego Florez - Live From The Artists Den (BluRay) (Universal)
Juan Diego Florez - L'Amour (Universal)
Kiri Te Kanawa - The Classic Album (Universal)
Mighty Oaks - Howl (Universal)
More Than A Thousand - Vol.5 - Lost At Home (Mystic Production)
Pineapple Thief - Introducing The Pineapple Thief (Mystic Production)
Pinnick Gales Pridgen - Pgp2 (Mystic Production)
Silent Opera - Reflections (Mystic Production)
Soreption - Engineering The Void (Mystic Production)
T.Rex - T.Rex (Universal)
T.Rex - T.Rex/Deluxe 2Cd (Universal)
Throwdown - Intolerance (Mystic Production)
Thyrien - Hymns Of The Mortals (Songs From The North) (Mystic Production)
Tyrannosaurus Rex - A Beard Of Stars (Universal)
Tyrannosaurus Rex - A Beard Of Stars/Deluxe2Cd (Universal)
Virgin Snatch - We Serve No One (Mystic Production)
Vladimir Ashkenazy - Vibrate: The Best Of (Universal)
Vladimir Ashkenazy - Walking In The Air (Universal)
W.E.T. - One Live - In Stockholm (Mystic Production)
Welle:Erdball - Tanzmusik Für Roboter (Mystic Production)
Welle:Erdball - Tanzmusik Für Roboter (CD+DVD) (Mystic Production)
Wounded Kings - Consolamentum (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Blackberry Smoke - The Whippoorwill (Mystic Production)
Bob Dylan, - Live In Colorado 1976 (Bertus)
Cecilia Bartoli - Vibrate: The Best Of (Universal)
Elvis Presley, - Elvis'56 (Bertus)
Hatriot - Dawn Of The New Centurian (Mystic Production)
Mike Oldfield - Man On The Rocks (Universal)
T.Rex - T.Rex (Universal)
Tyrannosaurus Rex - A Beard Of Stars (Universal)
Welle:Erdball - Tanzmusik Für Roboter (Mystic Production)

Reedice:
A. Sigmund - Kytarové vzpomínky (Supraphon)
Album hlavních společenských tanců 20. století( K. Vlach se svým orchestrem, S. Kunst se svým orchestrem, K. Duba se svým orchestrem) (Supraphon)
Album pohádek "Supraphon dětem" 7 (Supraphon)
Antonín Dvořák - Koncert pro violoncello a orchestr (Fukačová / FOK / Bělohlávek) (Supraphon)
Antonín Dvořák - Stabat Mater (E.Urbanová,M.Beňačková,J.Uhlenhopp,P.Mikuláš,PFS,Bambini Di Praga, FOK/J.Bělohlávek) (Supraphon)
Au Revoir, Prague (Supraphon)
B. Březovský - Nepovídej pohádky (Kučírková, Brodský, Brousek...) (Supraphon)
Barnodaj /Progress Organization/ (Supraphon)
Bass Saga (František Uhlíř a hosté) (Supraphon)
Check The Czechs! Zahraniční songy v domácích verzích 1. (30. - 50. léta) (Supraphon)
Děčínská kotva Supraphon 3 (1977 - 1979) (Supraphon)
Dějiny českého divadla (Supraphon)
Džez na koncertním pódiu (Supraphon)
Eva Lukášová - Singly (Supraphon)
Fešáci - Od ostrova k poště (Supraphon)
G. Rossini - Operní předehry (ČF / Delogu,G.) (Supraphon)
Golem Jana Václavíka - Kde se pára vaří (Supraphon)
Gong Č. 4 (Supraphon)
Gustav Brom se svým ochestrem - Sonja Salvis (Supraphon)
Haló, tady Orchestr Československé televize (Supraphon)
III. celostátní spartakiáda (Supraphon)
Inscenace, které zaujaly (IV) (Supraphon)
Ištván/Reiner/Tausinger/Rychlík - Na nových cestách (Sonatori Di Praga, Musica Viva Pragensis) (Supraphon)
J. Nečas - Valašské pohádky: O Jankovi, který všechno popletl (Supraphon)
Jana Jonášová - Italské operní árie (Supraphon)
Jobova noc (Supraphon)
Josef Laufer - Největší hity a ještě něco navíc (Supraphon)
K Slavický - Symfonieta č. 4, Psalmi (FOK / Bělohlávek) (Supraphon)
Koncert pod altánem (ÚHČSLA) (Supraphon)
Mácha/Pauer/Bodorová/Zámečník - Komorní skladby pro smyčcové nástroje (Sólisté / Virtuosi Di Praga) (Supraphon)
Mendelssohn-Bartholdy,F./Sibelius,J. - Romantic Violin Concertos( Hudeček / SOČR / Smetáček, Bělohlávek) (Supraphon)
Michal Pavlíček - Imagination (Supraphon)
Michal Penk - Hlaď mě, zpívej (Supraphon)
Milá společnost - Luděk Hulan se svými hosty (Supraphon)
Mini Jazz 10 - 13 (Supraphon)
Mysliveček/Stamic/Stamic - Čtyři tria, 3 Caprices, Triová Sonáta / Munclinger, Novák, Moučka (Supraphon)
Na veselé vlně I. (Supraphon)
Na veselé vlně IV. scény z rozhlasového silvestra 1966 (Supraphon)
Petr Iljič Čajkovskij - Manfred (ČF / Rahbari) (Supraphon)
Písně o straně (Supraphon)
Pohádky ze Šumavy I O vodnících (vypráví J. Jirásková, V. Brodský) (Supraphon)
Pohádky ze Šumavy II O Rusalkách, Vodníkovi a světýlkách (vypráví J. Jirásková, V. Brodský) (Supraphon)
Pulec/Vitoch & hosté - V plechovém balení (Supraphon)
Rak/Haydn/Mysliveček/Halvorsen./Martinů - Pražské Marimbové Trio (Supraphon)
Richard Strauss - Don Juan, Tanec Salome, Enšpíglova Šibalství, Valčík (ČF / Ceccato) (Supraphon)
S. Havelka - Heptameron. Symfonický Poem (Boháčová, Linhartová, Kyzlink, Krejčík, Friedl / SFB / Waldhans) (Supraphon)
Shut Up (Supraphon)
Skladby pro violoncello a klavír (Orlov, Holeček, Večtomov) (Supraphon)
Slavický/Janáček - Moravské taneční fantasie, Lašské Tance (ČF / Ančerl / SOBR / Bakala) (Supraphon)
Slavné monology (Supraphon)
Světový Melodram /2/ (Supraphon)
Tango, Tango! (Supraphon)
Telemann/Schumann - Skladby pro lesní rohy a orchestr (Dvořákův komorní orchestr / Vajnar / ČF / Neumann) (Supraphon)
Točkolotoč - Čhave svitavendar (Supraphon)
Twist, Twist, Twist 2 (Supraphon)
Václav Trojan - Pohádky (Hudeček, Brabec, Drešer, Brodský) (Supraphon)
Vítězný únor 1948 (Supraphon)
Významné inscenace Vinohradského divadla (Supraphon)
Zelené písničky (Supraphon)

NÁZORY
  • Chyba (František, 02.03.2014 11:36) Reagovat

    Znovu další chyba, Nobody není první singl, to byl Devil Is A Lie a druhý byl War Ready na který zatím není klip. NObody je třetí (možná druhý).

  • Tento týden taky vychází (Album, 04.03.2014 14:48) Reagovat

    Lea Michele - Louder, 1. singl - Cannoball

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Video: Abstraktním klipem "Studený štart" lákají No Name na brzy startující turné (21.03.2024 14:26)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: No Name zvou klipem "Ak nejde o všetko" na jarní turné (08.03.2024 08:14)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Karel Gott Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu