K(r)ávoviny: Dara Rolins z nadhledu a Iva Frühlingová z podhledu v jednom přehledu

26.02.2014 14:13 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Iva Frühlingová
© ivaf.cz
Zpívající kopretinka Iva Frühlingová je těhotná, proletělo radostně významnými českými médii. (Blesk)

"Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč o mě v poslední době bulvár naprosto sám šíří zprávu velmi intimního rázu, na kterou se mě ani nezeptal?" proletělo rozhořčeně Facebookem významné zpívající kopretinky Ivy Frühlingové. (Šíp)

Arctic Monkeys, Ellie Goulding, David Bowie a další svým způsobem šikovní hudebníci a hudebnice si odnesli ceny z předávání na ostrovech nesmírně populárních Brit Awards. (musicserver)

Porotcovská dračice Dara Rolins opět svým outfitem vydráždila členy redakce domácího zpravodajství Šípu. (Šíp)

Zbyněk 'kdo je Zbyněk Drda' Drda v současnosti připravuje desku s vyhledávaným producentem Jarkem 'kdo je Jarek Šimek' Šimkem a usilovně se soustředí na natáčení klipu. Z koncentrování ho vytrhne maximálně tak nějaká rvačka a další mladické nerozvážnosti. (Šíp)

Zpěvačka Ellis, výrazné jméno tiskových zpráv, boduje už i v Evropě. Nejvyšší čas jí začít věnovat pozornost. (Deník)

Olympic uvádějí nový singl, psalo se v dobových periodikách přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století. Úspěšné aktivity se skupina kolem Milana Brouma rozhodla znovu zopakovat i letos. (musicserver)

Kapelou MIDI LIDI oblíbený disco producent Giorgio Moroder velmi vážně uvažuje, že by spolupracoval s nějakou populární pěnicí. Třeba Lanou Del Rey. (Popjustice)

Britney Jean Spears po vyhazovu z X Factoru zabíjí nudu vypouštěním starých a dosud nezveřejněných písní na net. (Popjustice) Pomáhá jí v tom kámoš Danja. (Popjustice)

Kylie Minogue se rozhodla naznačit svým fanouškům i odpůrcům, jak asi bude znít její nová deska. Oba znesvářené tábory mají na zjišťování čas 9 minut 35 sekund. (Popjustice)

Známá zpěvačka Christina Aguilera (mimo jiné "Cuando No es Contigo") se rozhodla do toho praštit. (Independent)

Někdo si pouštěl kousek neznámého songu Lady Gaga na kazeťáku, zkoušel, jestli funguje tlačítko pauzy, všechno si to nahrál, a pak to dal na médium zvané internet. (Popjustice)

Xindl X se vyjádřil k aktuální politické situaci. (musicserver)

Trefili jsme se! Nový krátký snímek od Katy Perry se odehrává ve starověkém Egyptě. Dobře my! (musicserver)

To Shakira nikoho nenapíná a ve svém klipu k songu "Nunca Me Acuerdo de Olvidarte", což je variace hiťáku "Can't Remember To Forget You" obohacená o španělštinu a okleštěná o Rihannu, znovu zdůrazňuje, jak moc je důležité v chladnějším počasí vrstvit oblečení. Natáčelo se v Rihanniných čůracích pauzách. (Popjustice) Zklamané fanoušky utěšuje, když už ničím jiným, tak alespoň další novou písničkou. (musicserver)

Nějakou novou muziku pro nás mají mléčnětřepavá Kelis (musicserver), lihová Vypsaná fiXa (musicserver) či pihovatá Katarína Knechtová (musicserver).

Nějaké nové pohyblivé obrázky pro nás mají kontroverzní provokatéři Lake Malawi (musicserver), exkontroverzní exprovokatér Robbie Williams (musicserver) a usazení a usedlí Dva, kteří nám na své video dali exkluzivitu, děkujeme (musicserver).

Bouchli jsme bohémku a slavnostně oznámili úplně všechny nejlepší desky loňského roku. A teď už hurá do alb roku 2014 (zdravíme St. Vincent). (musicserver)

Tom Odell se rozhodl ukázat naživo(!), jak mu to jde naživo, návštěvníkům letošního ročníku tuzemského festiválku Rock For People. (musicserver)

O možnost pochlubit se prestiží z vlastnictví Óčko Hudební Ceny, takzvaného óhácéčka, se letos porvou mimo jiné Kryštof s Tomášem Klusem. (musicserver)

Lily Allen a Kanye West se potkají na jedné nahrávce. To bude něco. (musicserver)

Všecko nej, Ulrichovci! (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože živá voda Anety Langerové ve Světlušce po devíti letech praskla a odtekla. Od teď budou zářit každá sama za sebe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY