Podívejte se na "Dark Horse" Katy Perry a Juicyho J

21.02.2014 09:58 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Dark Horse
© facebook interpreta
Je to už nějaký ten pátek, co Katy Perry dělala manikúru slonovi a řvala na všechny strany. Mezitím nás sice ještě stihla dojmout s "Unconditionally", ale upřímně řečeno, v kontextu celé tvorby interpretky se tato skladba navzdory svým nesporným kvalitám zrovna neblýskla. A ačkoli "Dark Horse" jako singl vyšel už 17. září minulého roku, klip k němu vnadná zpěvačka zveřejnila až teď. A buďte si jisti, že čekání se vyplatilo a je rozhodně na co se dívat. Režie se ujal Matthew Cullen, který měl na starosti také vizuál ke "California Gurls" a jeho práce je skutečně velmi dobře rozpoznatelná.

Málokdo asi čekal (i potom, co Perry předvedla na BRIT Awards), že tato temná píseň bude obdařena tak barevným vizuálním doprovodem, nicméně přesně na tom nový krátký snímek stojí. Urbanistickými aranžemi opředený song je zasazen do starověkého Egypta a jak je u klipů Katy zvykem, můžete si povšimnout velkého množství zajímavých detailů. Tady to může být zpívající sfinga, stylové brýle Juicyho nebo dokonce záběr na tenisky, jež tam nějakým způsobem zabloudily. Jako egyptská královna si Katy vybírá z nápadníků, kteří jí přinášejí cenné dary a všechny nevhodné kandidáty nemilosrdně ničí, aby nakonec dala přednost chlápkovi se zlatou pyramidou.

Singl "Dark Horse" si momentálně vede skvěle - už čtvrtý týden se drží na vrcholku hitparády Billboardu a tímto výkonem se stal už jejím devátým hitem number one.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY