shop.musicserver.cz
Britney Spears zveřejnila dokument "I Am Britney Jean". Podívejte se na něj

Britney Spears zveřejnila dokument "I Am Britney Jean". Podívejte se na něj

Vydáno: 25.12.2013 16:26 v sekci Novinky - Josef Martínek | foto: facebook interpreta
Britney Spears
© Sony Music
O chystaném angažmá Britney Spears v Las Vegas se mluví již od začátku letošního roku. Pár dní před prvním představením, které se v prostorách Planet Hollywood uskuteční již v pátek 27. prosince, nechala popová hvězda fanouškům nahlédnout pod pokličku velkolepých příprav. Stalo se tak prostřednictvím dokumentu "I Am Britney Jean", jenž si svou premiéru odbyl v neděli 22. prosince ve vysílání televizní stanice E!.

Hodinu a půl trvající snímek zachycuje intenzivní přípravy v posledních čtyřech měsících před zahájením show "Piece Of Me", s níž se návštěvníci Las Vegas budou setkávat po dobu dvou let. Britney během této doby absolvuje zhruba stovku vystoupení. K vidění jsou záběry z náročné fyzické přípravy, výběru setlistu, a také okénko do zákulisí očekávané popové události, která je považována za jeden z nejambicióznějších projektů zpěvaččiny kariéry.

Dvaatřicetiletá interpretka ale diváky zavádí také na natáčení erotického videoklipu "Work Bitch", jenž jako pilot odstartoval éru jejího pár týdnů starého osmého studiového alba "Britney Jean", nebo do zákulisí populární talkshow moderátorky Ellen DeGeneres. Především však Britney listuje intimními stránkami života popové megahvězdy, která během patnáctileté kariéry zažila několik pádů. Vždy se ale dokázala znovu zvednout a dnes je vzornou matkou svých dvou synů Seana Prestona a Jaydena Jamese. "Byly doby, kdy jsem nemohla vyjít ven, aniž by za mnou nevyrazilo dvacet bulvárních novinářů. Jsem ve skutečnosti velmi plachý člověk, takže jsem to nesnášela zrovna dobře," svěřuje se nejvýraznější ženská ikona přelomu tisíciletí.

V dokumentárním filmu nechybí ani oba zpěvaččiny synové a celá její rodina, včetně sestry Jamie Lynn Spears, která před nedávnem vydala svůj první singl. V rámci oslav Dne díkůvzdání fanoušci uvidí také jejího současného partnera Davida Lucada. "On je velmi jednoduchý člověk. Je velmi vtipný, vášnivý, prostě dobrý chlap," říká Brit o svém vyvoleném. Celý snímek můžete zhlédnout na YouTube, video naleznete hned pod článkem.

Britney nabídne ve svém setlistu divákům v Las Vegas těchto pětadvacet kousků: Work Bitch, Womanizer, 3, Oops… I Did It Again, Baby One More Time, Me Against The Music, Slave 4 U, Toxic, Circus, Scream And Shout, Till The World Ends, Piece Of Me, Hot As Ice, Boys, Perfume, I Wanna Go, Lucky, Everytime, Stronger, If U Seek Amy, Get Naked (I Got A Plan), (You Drive Me) Crazy, Do Somethin', Freakshow, Gimme More.


NÁZORY
  • Legenda (Jáá, 25.12.2013 18:28) Reagovat

    Ona je prostě legenda.. :)

  • Stratená... (Braňo, 25.12.2013 21:09) Reagovat

    Britney neunikne svojmu krutému hudobnému osudu, ktorého n aplnenie sa blíži...
    Britney, imo, patrí do kategórie vyhorených superhiezd, ktoré boli výsledkom premysleného, a vypočítavého marketingu, podľa rovnakého vzoru ako Spice Girls.
    Doslova išlo o "sínusoidu", ktorej krivka prudko klesá až klesla na dno svojch možností v zmysle, že viac už Birtney zo seba nedostane, a ostatne len tou, ktorá kedysi spievala o panenskej tínedžerskej bezstrarostnosti a láske a jej sklamaniach, keď pri prerode na ženu urobila niekoľko fatálnych omylov, nielen v súkromí, ale najmä profesionálne.
    Hudobne Britney NIKDY nemala potenciál na hocičo, čo by sme mohli nazvať "hudobný odkaz", ale o to ani v jej kariére nikdy nešlo, ale bola prvá, ktorej manažment využil nové médiá a potenciál marketingu a trhu.
    Pri sledovaní tohto dokumentu je to iná Britney, jej naučené pózy a umelé vystupovanie sa ostro bije s nechcenými realistickými momentami skutočnej Britney, ktorej reč tela jasne deklaruje..., že má toho dosť, a je zúfalá, že musí niečo niekomu stále dokazovať, hoci sama by chcela byť - samou sebou, ale nemôže, lebo to nezvláda.
    Nikdy nebola ani vynikájúca speváčka, ale ani tanečnica, no Madonna z nej nikdy nebude.
    Je v začarovanom kruhu svojej zašlej sláva, ktorá trvala kdesi od roku 1999 s jej debutom a trvalo to max. do roku 2007, teda príliž krátko na to, aby všetky tie škandály a kauzy, a samozrejme rodinné patálie zničili dokonalo vyumelkovaný obraz, ktorý... sa ukázal vo svojej nahote..., teda skôr samotnú Britney degradoval.
    Britney však uviazla v rovnakej pasi fanúšikovského opojenia, kedy, tak ako mnoho iných pred ňou a po nej, sa generačne stratili, tí, ktorých zaujala v roku 1999, najmä tínedžeri, vyrástli, preorientovali sa, a pubertálne, či lascívne melódie a texty proste vyprchali z ich záujmu, ostali tak zvesené plagáty z časopisov, suveníry a CDčká kdesi v šuflíkoch a regáloch ako pekné spomienky, ktoré nepomôžu ani novej kampani, ktorú promuje aj tento dokument, v ktorom nezamaskuje ani profesionálne líčenie ani stylisti ten pozostatok tej známej Britney, ktorej skladby okrem fanúšikov takmer nikto nepozná, najmä tie za ostatných 5 rokov, ktoré doslova vyšumeli v tom prílive všemožných youtubovských pseudo hviezd (ok, Hit me baby one more time je asi jedný slogan, ktorý je spájaný s Britney ako poznávacie znamenie, inak... len rozhľadený fanúšik hudby spozná čo to - viď zoznam novej šou).
    Britney napriek svojmu veku a tým ako sa hudobne vyvíjala nemá imo veľmú perspektívu, a túto šou vidím ako posledný výkrik, poslednú šancu, po ktorej môže nasledovať buď fiasko, alebo hrdé, ale postupné zabúdanie, kto vlastne tá Britney od roku 1999 bola..., tak isto ako sa generačne stratili napr. Spice Girls, NKOTB či Backstreet Boys a iné popovo tínedžerské namotávky, ktoré po rokoch znejú už len ako spomienka, ale v určitom veku sa už jednoducho nedá spievať to a tak ako keď ste mali 20+.
    Nenapravia to ani dokonalo vyretušované promo fotky či dokumenty ako tento, je to iba hranie sa na niečo, ale keby tam aspoň ten spev bol dominantný, ale ani taká Christina Aquilera už toho veľa nezmôže, pretože čas a vek plynie.
    Je fascinújúce ako sa menia hodnotiace faktory v tom, kto sa pre čo stáva akousi ikonou, ak dnes, ale kedysi rešpektované ceny AMA udelia cenu ikony takej Rihanne, aj bežný konzument hudby sa pozastaví nad nielen vkusom, ale úrovňou dnešnej hudby, ktorá paradoxne sa môže šíriť inernetom slodobne, a zadarmo, kde kto si môže nahrať čo chce, ale stále bude fungovať marketingová mašinéria, z ktorej sa vyrábajú "ikony" hudby namierené/cielené na puberťákov, buzoidné herečky a príliš sebavedomých..., ktorí majú pocit, že ... ani oni nemusia vedieť ani spievať, ani tancovať..., len nech majú manažérov, stačí sa vyzliekať pred kamerami, mať sexistické pózy, lascívne texty o zvádzaní, a sex ako artikel predávať cez svoj profil.
    Mne osobne sa Britney zdá po všetkých tých rokoch ako zúbožená osoba, ktorej reč tela, najmä tváre hovoria, že to, do čoho ju nútia, nechce robiť, chcela by byť niekým iným, ibaže ona okrem toho, ako ju poznáme, nič iné nevie robiť, a to ju, myslím si, desí najviac, je to taká slepá ulička v jej živote..., všetky tie comebacky..., tak ako Gaga dosiahla svoj zenit, Britney čaká už len úpadok, nemá čím zaujať, a to je smutné, nielen premárnené roky škandálmi, ale aj možnosťami..., nedá sa s nikým porovnať, no už keď Beyoncé sú schopní niektorí prirovnávať k Michaelovi Jacksonovi, tak ja už neviem..., toľko tých kráľov popu tu bolo, a kde sú a ako skončili? Nuž...
    Pop má svoje limity, ale aj tu je možné niečo dosiahnúť, Britnej to dosiahla, to jej nikto nevezme.

    • Re: Stratená... (rado, 25.12.2013 21:18) Reagovat

      Veľmi zaujímavý príspevok :) Som fakt zvedavý, ako dopadne, ale smeruje to asi už k jej koncu v pop music. Ale som zvedavý aj na jej bývalu rivalku, Christinu Aguileru. Myslím si, že jej skvelý hlas ju udrží na výslní (viď. úspech songu Say something)...

      • Re: Stratená... (L, 25.12.2013 22:51) Reagovat

        Say Something není píseň Christiny a její poslední dvě alba byly v prodejnosti a úspěchem propadák. Britney má za sebou jeden propadák (nejnovější album) a za ten si může vlastně sama, protože ho téměř nepropagovala a soustředí se na Las Vegas. Předchozí alba a singly měla úspěšné. Takže opravdu nevím, proč by to mělo po jednom méně úspěšném album měl být konec její kariéry.

        • Re: Stratená... (L, 25.12.2013 22:53) Reagovat

          A opravdu bych ji nesrovnával se Spice Girls. Kariéra Britney je už o dost delší a pořád dokáže vydat hity, které zaujmou nejen fanoušky. _)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Mark Knopfler - One Deep River 8/10
Recenze: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 00:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí (27.03.2024 08:30)
- Britney Spears: "Do hudebního průmyslu už se nikdy nevrátím" (06.01.2024 13:28)
- Britney Spears v nové knize šokuje: "S Justinem Timberlakem jsem čekala dítě" (22.10.2023 16:26)
- Audio: Britney Spears a will.i.am znovu spojili síly. Singl "Mind Your Business" ale velká očekávání nesplní (24.07.2023 17:25)
- Britney Spears vydá v říjnu knihu "The Woman In Me". Popíše v ní i mnohaleté opatrovnictví (17.07.2023 10:18)
- Fanoušci zavolali na Britney Spears policii. Zpěvačka si totiž zrušila instagramový účet (30.01.2023 16:23)
- Video: V novom klipe letného hitu Eltona Johna a Britney Spears "Hold Me Closer" interpretov neuvidíte. Zato je plný tanca a farieb (29.09.2022 16:16)
- Audio: Hořkosladký návrat - ve společném singlu "Hold Me Closer" nejsou Elton John ani Britney Spears skoro slyšet (27.08.2022 09:07)
- Elton John a Britney Spears chystají duet "Hold Me Closer". Na obalu jsou oba jako malí (21.08.2022 17:53)
- Britney Spears se tajně vdala a je potřetí těhotná (12.04.2022 11:17)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen AC/DC Kabát Sia U2 Rush Bono Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu