Vanessa pokřtí nové album "Antidotum" již tento čtvrtek

26.11.2013 09:45 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Vanessa
© facebook interpreta
"Jste z toho všeho otrávený? Vanessa pro vás vyrobila protijed!" Těmito slovy zve česká legendární EBM kapela Vanessa na křest svého nového alba "Antidotum". Slavnostní uvedení novinky se uskuteční již ve čtvrtek 28. listopadu v pražském Rock Café a těšit se můžeme na skupinu v této sestavě: Samir Hauser, Miroslav Papež, Jarda Stuchlý, Jakub Horák & Tuzex Christ. Jako speciální host se zastaví producent John Fryer (spojovaný se jmény jako Nine Inch Nails či Depeche Mode), který se na nové desce také podílel.

Již nyní jsou k dispozici dva tracky (plus jeden remix) z chystaného počinu. O videoklipu "Dobře organizovaná tlupa" jsme již před několika týdny psali a zbývající dvě skladby "Véna s kudlou" a "Smutný pán (Leæther Strip Remix)" si můžete vychutnat na YouTube. Nutno uznat, že se jedná o povedené kousky, a ačkoliv se třeba "Véna s kudlou" může na první poslech jevit divně, skrývá v sobě opravdu ojedinělou atmosféru, kterou jsme u Vanessy ještě neslyšeli. Rozhodně je na co se těšit.

Koncertem Vanessy, potažmo křtem nové desky "Antidotum", však večer nekončí, pro návštěvníky je připravená afterparty "Sanctuary.cz EBM set" - Pavel Zelinka & DJ Nephilim.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY