Zuzana Smatanová - Ženy aj muži

24.10.2013 16:49 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zuzana Smatanová právě vydává výběrovku "Momenty 2003 - 2013 a její součástí je i nový singl "Ženy aj muži", ke kterému natočila videoklip. Ten je animovaný a celý ho vymyslela i zrežírovala sama zpěvačka. Skládá se z třinácti set fotografií, které z několika tisícovek záběrů vybral fotograf Martin Ferenčík. Smatanová v průběhu focení musela zůstat čtyři hodiny zcela bez pohybu.

"Rozložili jsme aparát, světla a koberec, na kterém se vše odehrávalo. Rozhodla jsem se, že v klipu budu vystupovat sama a kolem mě se bude dít spousta zajímavých věcí. V papírnictví jsme nakoupili mnoho barevných papírů a pár dalších rekvizit a tři dny jsme strávili vystřihováním písmenek, tabulek, nápisů a postaviček," řekla k natáčení interpretka.

S natočením pozitivně laděné písně jí dopomohlo i dvacet tři fanoušků, které si vybrala Smatanová přes konkurz rádia Expres. Nejednoho diváka možná napadne, že dílo je dalším z dnes tak populárních lyric videí. Mnohé tomu napovídá, ale nachází se zde i pasáže, ve kterých má zpěvačka otevřená ústa právě tak, jako by zpívala. Každopádně je to vhodné uzavření jedné kapitoly kariéry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY