Lady Gaga stupňuje propagaci alba "ARTPOP": Během patnácti dnů představí tři nové songy

18.10.2013 08:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© facebook.com/ladygaga
Do vydání dlouho očekávaného alba "ARTPOP" Lady Gaga zbývají už jen tři týdny, a tak zpěvačka zahajuje mohutnou propagační masáž, během níž představí fanouškům ještě před vydáním nahrávky celkem tři nové songy. Informaci popová diva uveřejnila na sociálních sítích a v několika rádiových rozhovorech.

Vše začne již v pondělí 21. října, kdy bude představen promo singl "Do What U Want", v němž hostuje R. Kelly. O šest dní později vyjde druhý oficiální singl "Venus" a songovou nadílku zakončí Stefani Germanotta 4. listopadu zveřejněním dalšího promo singlu "Dope". Celkem tedy fanoušci před oficiálním uvolněním alba uslyší třetinu nové hudby, již dříve totiž z patnáctipísňového disku vyšel pilot "Applause" a filmová skladba "Aura".

Veřejnost vyhlíží zejména zmíněný singl "Venus", o němž se zpěvačka před nedávnem rozpovídala. "Je to okamžik pro všechny k jejich společné party a uctívání bohyně Lásky, chvíle skutečné sexuální touhy. Song je opravdu sexy, zábavný, velmi hlasitý a má jakousi vesmírnou rockovou disco atmosféru," popisuje druhý singl matka příšerek.

Kromě kompletních písniček pouští interpretka velkého množství hitů svým příznivcům i ukázky z jednotlivých skladeb, níže si můžete přehrát část songu "Do What U Want", který bude celý odtajněn již za pár dní, a také úryvek písně "G.U.Y (Girl Under You)". Album "ARTPOP", které kromě fyzického nosiče a digitální kopie vyjde také ve formě speciální aplikace, si evropské příšerky mohou zakoupit již 8. listopadu, zámořské pak o tři dny později. Po vzoru dalších kolegů a kolegyň z pop music však bude novinka několik dní před vydáním zdarma k poslechu na iTunes.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY