Lea Michele, představitelka Rachel ze seriálu "Glee", dotočila debutové album

18.10.2013 12:39 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lea Michele
© thenonblonde.com
V Americe právě běží pátá série hudebního seriálu "Glee", v němž hlavní roli hraje Lea Michele aka cílevědomá vycházející hvězda Rachel Berry. Časově náročné natáčení však zpívající herečku nezastavilo v nahrávání vlastního materiálu. Jak se pochlubila na sociálních sítích, má hotovo.

První deska sedmadvacetileté Američanky by měla odrážet její lásku k svižnému popu. Doslova vlastní skladby popsala jako "power-girl songs". Písně z muzikálů, které tolik miluje postava Rachel v seriálu, zastoupené nejspíš nebudou. Nahrávání začalo už více jak před rokem, ale v minulých dnech Lea svým fanouškům prozradila, že vznikají fotky pro cover.

"Album už jsme v podstatě dotáhli do konce. Nyní probíhá mastering a jen diskutujeme o tom, z které písničky se stane první singl," navnadila své příznivce rodačka z New Yorku.

Pomineme-li přípravu sólové nahrávky, zažívá Lea Michele poměrně složité období. Její životní a zároveň i seriálový partner Cory Monteith, který byl představitelem Finna Hudsona, totiž letos v létě zemřel na následky předávkování heroinem. Pár krátce před tím začal plánovat svatbu. V seriálu došlo už na rozlučku - díl pojmenovaný "Quarterback" uctil hercovu památku. Písně z emotivní epizody vydané na samostatném EP "Glee: The Quarterback" se probojovaly mezi desítku nejprodávanějších alb v USA, konkrétně na sedmou příčku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY