t-music Back to School se v Praze odehraje už ve čtvrtek

03.10.2013 11:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

UDG
© facebook interpreta
Ve čtvrtek 3. října se na Výstavišti Holešovice odehraje v pořadí třetí ročník hudebního festivalu t-music Back to School. Na akci, věnované vysokoškolským studentům na oslavu nového školního roku, vystoupí známé české i slovenské hudební kapely a nebude chybět ani technologiemi nabitý projekt T-Mobile sci-fi city. Vstup na akci je tradičně zdarma.

Studenti vysokých škol oslaví nastupující školní rok za hudebního doprovodu skupin Horkýže Slíže, Charlie Straight, UDG, Evelynne nebo Discoballs. A bude na co se těšit! Slovenská kapela Horkýže Slíže zvolila pro t-music Back to School osvědčený repertoár postavený na legendárních hitech "Malá Žužu", "LAG song" nebo "Silný refrén". Dojde ale i na pár kousků z poslední desky a dokonce i na písně z úplných začátků formace.

Skupina Charlie Straight vsadila při svém výběru písní rovněž na známé skladby jako "Coco", "Your House" nebo "Upside Down", přidává ale i novou písničku "Crush On A Hooligan", jejíž videoklip je připraven a veřejnosti se představí na konci října. Chybět nebude ani nový singl "I Sleep Alone", který skupina nahrála s Markétou Irglovou na Islandu.

Labskoústecká šestice UDG na festivalu t-music Back to School vsadí na oblíbené hity a písničky z aktuální desky "Akrobat", k jejímuž singlu "Modlitba" právě představila nový tajemný videoklip.

Silný hudební program ale není jedinou zábavou festivalu. Organizátor akce přichází rovněž s projektem T-Mobile sci-fi city, ve kterém si studenti mohou vyzkoušet nové trendy v oblasti informačních technologií. "Podařilo se vybudovat projekt nabízející skvělý zážitek se značkou T-Mobile a zároveň umožňující získat zákaznickou zkušenost s našimi nejnovějšími technologiemi a službami, včetně nové sítě LTE, kterou jsme k dnešnímu dni komerčně spustili," uvádí k festivalu Markéta Vychytilová, manažerka sponzoringu a akcí společnosti T-Mobile, která akci organizuje.

Aktivně přistupují k akci pro vysokoškoláky i samotná akademická vedení jednotlivých škol. S programem nazvaným "Přírodovědci na fesťáku" se zapojí Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy v Praze. Děkan fakulty, prof. RNDr. Bohuslav Gaš, CSc., převzal nad akcí t-music Back to School záštitu.

Hudební festival se postupně objevuje v šesti univerzitních městech v Čechách a na Moravě v období od 24. září do 10. října. Minulý ročník t-music Back to School navštívilo v Praze na třicet tisíc studentů, celkem pak na akci v šesti univerzitních městech zavítalo sto tisíc návštěvníků.

Zbývající místa konání t-music Back to School:

3.10. 2013 - 15-22 hod., Praha (Výstaviště Holešovice, vstup ze Stromovky přes Bruselskou cestu)
8.10. 2013 - 15-22 hod., Pardubice (Univerzitní kampus, Studentská ulice)
10.10. 2013 - 15-22 hod., České Budějovice (areál kolejí Jihočeské univerzity)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY