Anastacia si kvůli rakovině nechala odstranit obě prsa

02.10.2013 08:21 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Anastacia
© fileshut.blogspot.com/
Zpěvačce Anastacii už lékaři dvakrát diagnostikovali rakovinu prsu. Proto se rozhodla pro radikální řešení. Podle BBC si nechala oba prsy chirurgicky odstranit, čímž napodobila například herečky Angelinu Jolie a Christinu Applegate, které zvolily stejné řešení. Právě kvůli rakovině interpretka zrušila od února veškerá vystoupení.

Zákrok, který se v lékařském jazyku nazývá mastektomie, podstoupila interpretka už v minulých týdnech. V současnosti se téměř zcela zotavila a chystá se naplno vrátit do veřejného života. Ve svém prohlášení uvedla, že tohoto zásadního činu nelituje.

"Byla to náročná cesta, ale cítím se skvěle a jsem připravena začít novou kapitolu." První souboj s touto zákeřnou nemocí zvládla Anastacia v roce 2003. Naposledy ji diváci viděli naživo loni v prosinci v Německu. "Včasné zjištění mi dvakrát zachránilo život. Budu pokračovat v boji a propůjčím svůj hlas všude, kde budu moci," uvedla zpěvačka. Boj proti rakovině se tak chystá podporovat, co jí budou síly stačit. O svém návratu k hudbě však zatím nic bližšího neřekla.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY