The Killers vydají kolekci největších hitů

20.09.2013 09:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Killers
© facebook.com/thekillers
The Killers letos slaví kulaté jubileum a k tomuto výročí přichystali pro sebe i své fanoušky dárek v podobě kolekce největších hitů. Ta dostala výmluvný název "Direct Hits", na pultech prodejen ji najdeme od 11. listopadu.

Mimo klasických hitů by se na ní mělo objevit i několik novinek. První z nich "Shot At The Night" je produkována Anthony Gomezem z formace M83. Pokud nemáte hluboko do kapsy, můžete si pořídit deluxe verzi alba. Ta bude mimo standardního tracklistu obsahovat i demo písně "Mr. Brightside", remix skladby "When You Were Young" a song "Be Still". Součástí této dražší verze bude i dokumentární DVD. Ochuzeni by neměli být ani ti, kdo si rádi pouštějí klasické vinyly na gramofonech.

Na albu "Direct Hits" se objeví tyto písně: Mr. Brightside, Somebody Told Me, Smile Like You Mean It, All These Things That I've Done, When You Were Young, Read My Mind, For Reasons Unknown, Human, Spaceman, A Dustland Fairytale, Runaways, Miss Atomic Bomb, The Way It Was, Shot At The Night, Just Another Girl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY