Timbaland pracuje na novém albu Michaela Jacksona

29.08.2013 11:27 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Timbaland a Michael Jackson
© aceshowbiz.com
Ačkoliv není popová legenda Michael Jackson už více jak čtyři roky mezi živými, o jeho novou hudbu není nouze. Po nepovedeném albu "Michael" je v současnosti připravován další projekt, ve kterém bude hlavní roli hrát Michaelův hlas. Potvrdil to americký skladatel a rapper Timbaland.

Za nejnovějším pokusem o oživení vokálu krále popu stojí šéf Epic records L.A. Reid, který Timbalanda oslovil. "L.A. Reid přišel ke mně domů a řekl: 'Mám tu něco velkého, co bych chtěl teď udělat.'" Jak hiphopový producent dále vysvětlil, šlo právě o nabídku spolupráce na nových skladbách s Michaelovým vokálem.

V tuto chvíli to vypadá, že Timbaland už na písničkách nějakou dobu pracuje, neboť prozradil už i některé konkrétní informace. "Můžu vám už říct, že prvním singlem bude song 'Chicago'." Jak na konci nového rozhovoru producent uvedl, s Jacksonem se za jeho života nikdy nesešel, ale jednou s ním mluvil po telefonu.

Timbaland si největší oblibu vychutnával v druhé polovině první dekády nového tisíciletí. Stojí za úspěchem Justina Timberlakea nebo Nelly Furtado. Několika tracky přispěl i na předposlední desce Madonny "Hard Candy". Sám kromě toho pracuje už několik let na třetím pokračování série studiových alb "Shock Value".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY