Adele, Cher nebo Celine Dion zpívaly singl Bonnie Tyler. Díky komičce Christině Bianco

18.08.2013 10:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Christina Bianco
© christinabianco.com
Britové jsou pro každou legraci a mají také armádu nadaných komiků, kterým je máloco svaté. Christina Bianco je v Anglii velmi známou komičkou a imitátorkou, takže si může dovolit interpretovat píseň v podání desítek světových zpěvaček, aniž by u mikrofonu byla jediná fyzicky přítomna.

Že jejímu představení neschází autentičnost a opravdová kvalita, se můžete přesvědčit i ve videu, které natočila na píseň "Total Eclipse Of The Heart". Ten vydala v roce 1982 Bonnie Tyler a skladba se stala celosvětovým hitem. U nás ho na sklonku minulého století převzala Leona Machálková a pojmenovala ho "Zatmění". Naši zpěvačku však Bianco v portfoliu svých hlasů samozřejmě nemá, ale mohla si tentokrát dovolit luxus a nepředvést originální interpretku. V konkurenci hvězd jako jsou Adele, Cher, Celine Dion, Barbra Streisand, Christina Aguilera, Bette Midler, Norah Jones či Alanis Morissette, jejichž všechny hlasy prostřednictvím imitátorky zazněly během pouhé jedné skladby, by se možná i charismatická Velšanka Tyler ztrácela.

Tato píseň není první, kterou má Bianco v repertoáru. Již dříve interpretovala například hit "Firework" od Katy Perry. Pokud vás toto video zaujme, můžete navštívit její oficiální web christinabianco.com.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY