Anastacia zdolala rakovinu i napodruhé

21.07.2013 11:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Anastacia
© Škoda Auto
Anastacia je opravdu velká bojovnice a mnoho lidí by si z ní mohlo vzít příklad. Dokázala opětovně přemoci rakovinu prsu, kvůli které musela zrušit evropské turné. To mělo odstartovat šestého dubna.

V minulých dnech zveřejnila na svém twitteru fotku z nahrávacího studia s popiskem: "Mimochodem, už jsem navždy bez rakoviny."

. Zpěvačka se narodila 17. září 1968 se v Chicagu jako Anastacia Lin Newkirk. Od mládí ji provázejí zdravotní trable. Už ve třinácti letech jí byla diagnostikována Crohnova nemoc. Hudební vydavatelství zaujala v roce 1999, kdy se dostala do finále talentové soutěže MTV The Cut. Rok na to vydala debutové album "Not That Kind". Tato postavou miniaturní, ale hlasem velká zpěvačka, žala na starém kontinentě velké úspěchy, ale doma nebyla a není prorokem, stále se jí nedaří za velkou louží prorazit. Týká se to i její zatím poslední nahrávky coververzí "It’s Men's World".

Důležité pro ni ale je, že se jí daří úspěšně eliminovat nástrahy svého zdraví. První rakovinu prsu jí lékaři zjistili během předoperačních vyšetření, kdy si z ortopedických důvodů chtěla nechat zmenšit prsa. To bylo v roce 2003 a po úspěšném vyléčení charismatická zpěvačka založila nadaci The Anastacia Fund.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY