The Vaccines se ozývají i letos: v srpnu vydají EP "Melody Calling"

18.07.2013 10:26 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

The Vaccines - Melody Calling (EP)
© facebook interpreta
S jistotou ještě nemůžeme říct, zda Britové The Vaccines i letos dostojí svého zvyku a vydají další studiovou nálož. Po debutu z roku 2011 a loňské dvojce však nebudou ani letos příznivci rockové čtveřice z Londýna ochuzeni o pravidelnou dávku nových vakcín. Zatím tedy aspoň v podobě čtyřstopového EP "Melody Calling", které bude venku už 12. srpna.

Skladby muzikanti nahrávali v Los Angeles a do nejlepší podoby je vypilovávali za asistence hvězdných producentů Johna Hilla (Rihanna, Santigold) a Riche Costeyho (Franz Ferdinand, Muse). O novém materiálu se už dříve v tomto roce rozpovídal frontman kapely Justin Young. Tehdy ještě dával naděje, že by mohl být součásti možného dalšího dlouhohrajícího počinu.

"Nahráli jsme pár songů a rozhodujeme se, co s nimi uděláme. Jsou jako most zase k něčemu dalšímu, takže budou nejspíš součástí EP. Je tu ale i malá šance, že budou základem pro třetí desku, protože momentálně hodně skládám. Zní celkem odlišně, což je vzrušující. Hodně věcí teď zkoušíme úplně poprvé," sdělil před několika týdny v rozhovoru pro NME.

Tracklist novinkového ípíčka, jehož obal si zase jednou dovolil nenápadně napodobit jedno jiné ostrovní uskupení, je následující: Melody Calling, Do You Want A Man?, Everybody’s Gonna Let You Down, Do You Want A Man? (John Hill & Rich Costey Remix). Titulní píseň si poslechněte hned pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY