Brandon Flowers zase bez The Killers, na řadě je druhá sólová deska

20.06.2013 10:20 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

The Killers
© last.fm
The Killers na svých turné kolem České republiky spíše krouží, než že by jí pravidelně připomínali libozvučný lasvegaský přízvuk. Poprvé se u nás ukázali v roce 2007 na festivalu Rock or People se soudobou deskou "Sam's Town" a od té doby po nich není v našich končinách ani vidu, ani slechu, byť mají další dvě čárky v kolonce diskografie, včetně novinky "Battle Born". A tak se tuzemští příznivci musejí spokojit s hudebními nosiči a zprávami z hudebních serverů, jako například, že jejich frontman opráší svůj sólový projekt.

Ano, debutové album Brandona Flowerse "Flamingo" z roku 2010 bude mít bratra. "Další sólová nahrávka je jasná věc. Zbožňuju skladby z 'Flamingo' a mrzí mě, že je nemůžu předvést naživo," řekl zpěvák online magazínu NME. "Ne, že bych ji úplně plánoval. Skládám a píšu písničky a doufám, že ještě dlouho budu. Tak co jiného bych jako skladatel měl dělat?" Do práce se pustí po skončení probíhající koncertní štafety s aktuálním počinem kapely.

A co ještě nového u zaoceánských zabijáků? Mimo to, že se připravují na velkolepý sobotní koncert na legendárním stadionu ve Wembley a jsou pěkně nervózní, dávají dohromady nový singl. Název ještě do médií neoznámili, jméno vzácného spolupracovníka už ano. Na zvuku skladby se podepíše člen francouzského elektronického projektu M83 Anthony Gonzalez.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY