Cher odsunula nové album až na září

05.03.2013 15:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Cher
© cher.com
Nového alba nestárnoucí zpěvačky Cher se fanoušci hned tak nedočkají. Novinka, jejíž vydání bylo původně avizováno na březen, se na trhu objeví až v září. Forma zveřejnění této zprávy byla ovšem malinko netradiční. Ano, když se řekne sociální síť Twitter, to už je dnes moderní a naprosto normální prostor pro zveřejňování novinek. Že to ale bude formou naštvané reakce na tweet jednoho z fanoušků, to už tak běžné není.

Jistý nedočkavec totiž napsal, že si je jistý tím, že novinka v březnu nevyjde. A reakce? Pořádně nabroušená. Mimo výrazů obsahujících neslušné slůvko 'f..k' Cher napsala: "Taky jsem si tím jistá! Singl v červenci, CD v září! Blázne, odejdi! Zadrž svůj dech, nebo se jinak postarám o to, abys zmodral!" Sama zpěvačka není faktem, že se datum vydání novinky podstatně posouvá, nadšená.

Již v listopadu pustila do oběhu singl "Woman's World" a zveřejnila některé zajímavosti ohledně chystané kolekce. Například to, že to bude podobně taneční album, jako její trhák "Believe", ale budou na něm i malé odchylky. Taktéž milovníci romantických skladeb si přijdou na své. Písně na ni psaly i Pink a Lady Gaga a bude se jednat o první album od její desky "Living Proof" z roku 2001. Poté Cher vydala pouze dva kompilační disky a jeden živák. Na svém "The Farewell Tour" se bombasticky loučila se svojí monoholetou kariérou, jak je ale v této branži běžné, věci kolem odchodu jednotlivých interpretů nejsou vždy tak horké, jak se zdají. Ani Cher to s nicneděláním dlouho nevydržela.

Už od roku 2008 vystupovala v lasvegaském Caesar's Palace. Roku 2010 se ohlásila s filmovou písní "You Haven't Seen The Last Of Me". Autorka Diane Warren dostala za tuto skladbu Zlatý glóbus a sama zpěvačka učinila i s tímto songem historický zápis. Dostala se s ním totiž na první místo žebříčku Billboard Dance/Club Play Songs, což značí, že je to jediná interpretka, které se podařilo dostat na čelo některého z žebříčků Billboardu v každé z posledních šesti dekád. Novou desku plánuje zpěvačka propagovat v rámci turné se sebeironickým názvem Never Can Say Goodbye Tour.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY