Fru Fru pokřtí ve čtvrtek nové album v Praze

20.02.2013 12:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fru Fru - Freak Show
© facebook interpreta
Známá hudební formace z Vysočiny nedávno představila nové, v pořadí již čtvrté album, které opět nezklame nápaditými texty a překvapí originální hudební produkcí. Do podvědomí fanoušků se tvorba této rockové čtveřice dostala především díky rozmanitému hudebnímu žánru a vtipným videoklipům. Výjimkou není ani stejnojmenný singl z alba "Freak Show", na jehož vzniku se podílela řada známých osobností. Pražským fanouškům vyráží Fru Fru nové album představit už tento čtvrtek - tedy 21. února - v Chapeau rouge.

V rámci turné, které kapela úspěšně odstartovala koncertem v Třebíči, se tentokrát chystá zahrát publiku přímo v hlavním městě. Součástí koncertu, kde mimo jiné zazní i největší hity, bude slavnostní křest nového alba. Na této velkolepé akci nebudou samozřejmě chybět ani známé tváře, které se herecky zapojily do natáčení videoklipu "Freak Show" (nový videoklip můžete zhlédnout zde). Účast přislíbili Petr Čtvrtníčka, Leoš Noha, Oldřich Navrátil i Nela Boudová.

V průběhu února a března vyráží kapela na koncertní turné po celé České republice, jehož součástí je i křest novinky. Doposud potvrzené koncerty jsou následující:

21.2. - Praha, Chapeau Rouge
27.2. - Hranice, Zámecký klub
28.2. - Brno, Melodka
14.3. - Ostrava, Barrak
15.3. - Havířov, Jazz Club
16.3. - Olomouc, S-Cube
22.3. - Teplice, Božák
23.3. - Kladno, Poldofka


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY