Nick Cave & The Bad Seeds vydají v únoru další desku

29.11.2012 10:53 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Nick Cave And The Bad Seeds - Push The Sky Away
© facebook interpreta
Když před rokem na australském Meredith Music Festival oznámil Nick Cave, že s Grindermanem končí a "Uvidíme se za deset let, až budeme ještě starší a o něco ošklivější," bylo jasné, že další album vydá zřejmě s The Bad Seeds. V těchto dnech začal lákat své fanoušky na další řadovku, která se bude jmenovat "Push The Sky Away".

A jak už to tak v dnešní době chodí, kapela připravila hned několik podob alba, přičemž ten nejobsáhlejší box v ceně 90 liber bude opravdu velmi pěkně vybavený. Najdete v něm album na CD i vinylu a DVD s prací s Cavem spojené dvojice Iain Forsyth & Jane Pollard. Pak tu budou dva 7'' singly s písněmi, které se na album nevešly, stodvacetistránková replika Caveových poznámek a pro prvních tři sta objednávek i Cavem podepsaný číslovaný certifikát.

Album "Push The Sky Away" vyjde 18. února, první singl z něj, píseň "We No Who U R", ale můžete slyšet už od 3. prosince. Na závěr doplníme tracklist desky, bude obsahovat těchto devět skladeb: We No Who U R, Wide Lovely Eyes, Water’s Edge, Jubilee Street, Mermaids, We Real Cool, Finishing Jubilee Street, Higgs Boson Blues, Push The Sky Away.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY