Robbie Williams válcuje britské žebříčky

14.11.2012 15:30 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Tento týden má singlovou i albovou hitparádu v Británii pod palcem Robbie Williams. Jeho singl "Candy" stojí v čele žebříčku, stejně tak nové album "Take The Crown". Pořadí desek tento týden také přináší mnoho novinek, mezi nimi nechybí aktuální deska JLS, ale i klasiky André Rieu nebo Bocelliho.
Robbie Williams - Candy
© facebook interpreta
Robbieho nový singl "Candy" si britské fanoušky hravě získal, a osmatřicetiletý zpěvák se tak udržel na první pozici i tento týden. Změnu nezaznamenala ani druhá příčka, kde si už druhý týden lebedí "Beneath Your Beautiful" od Labrintha a Emeli Sandé.

Třetí místo patří novince chlapecké pětice The Wanted "I Found You". Kapela je v Británii dlouhodobě velmi oblíbená, není tedy divu, že se celkem pravidelně umisťuje na prvních pozicích zdejší hitparády. Druhá novinka britské top desítky je skladba "Do You Think Of Me" semifinalistky osmé řady X Factoru Mishy B. Jedná se o její druhý singl a zpěvačka se při jeho psaní prý inspirovala svým vztahem s matkou.

Na závěr nelze nezmínit vysoký skok skladby "Shine Ya Light" od Rity Ora, která minulý týden vstoupila do hitparády na sedmačtyřicítku, nyní je desátá.

    Top 10 - singly:
  1. Robbie Williams - Candy
  2. Labrinth - Beneath Your Beautiful (feat. Emeli Sandé)
  3. N The Wanted - I Found You
  4. Adele - Skyfall
  5. Swedish House Mafia - Don't You Worry Child (feat. John Martin
  6. ▲ PSY - Gangnam Style
  7. Wiley - Can You Hear Me (Ayayaya) (feat. Ms. D, Skepta & JME)
  8. Rihanna - Diamonds
  9. N Misha B - Do You Think Of Me
  10. Rita Ora - Shine Ya Light

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Robbie Williams - Take The Crown
© facebook interpreta
Celkem polovina aktuální albové top ten je tento týden tvořena novinkami. Na první místo se vyšvihla deska Robbieho Williamse "Take The Crown", jak jinak. Osm prvních britských míst z devíti vydaných studiovek, to je myslím solidní historie.

Na druhém místě je pak houslista André Rieu a jeho nová deska "Magic Of The Movies", která je následována podařeným albem "Evolution" skupiny JLS na trojce. Další nováček je na páté pozici. Jde o druhou řadovou nahrávku Military Wives s názvem "Stronger Together". Pátá a poslední novinka deskové hitparády je na desítce, je to "Opera", kompilace operních árií italského tenoristy Andrea Bocelliho.

    Top 10 - alba:
  1. N Robbie Williams - Take The Crown
  2. N André Rieu - Magic Of The Movies
  3. N JLS - Evolution
  4. Calvin Harris - 18 Months
  5. N Military Wives - Stronger Together
  6. Emeli Sandé - Our Version Of Events
  7. Kylie Minogue - The Abbey Road Sessions
  8. Paloma Faith - Fall To Grace
  9. Mumford & Sons - Babel
  10. N Andrea Bocelli - Opera

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY