Novinka Richarda Duranda vyjde již za pár dní

12.11.2012 11:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Richard Durand - Versus The World - The Album
© facebook interpreta
Téměř přesně před rokem jsme informovali o konceptu nové autorské desky Richarda Duranda, který do její přípravy zapojil celý svět. Nyní je výsledek tohoto ojedinělého projektu konečně venku.

Durandova nová deska nazvaná "Versus The World - The Album" vychází 19. listopadu a bude dostupná jak digitálně, tak i na CD. Holandský DJ, producent a remixér v minulých měsících vyhlásil pro každý kontinent menší soutěže, ve kterých dal nejen profíkům, ale i naprostým producentským amatérům možnost, aby mu aktivně pomohli s tvorbou nových tracků, které měl rozpracované.

Z každého kola vybral ty nejlepší a po čtrnácti měsících intenzivních prací, které Richard prokládal vystupováním po celém světě a nedávnou DJskou kompilací, nyní konečně může prezentovat patnáct nových písní. Mezi známějšími umělci, kteří se na desce podíleli, najdeme například Paula Oakenfolda, Denise Sendera, Bobinu, Protoculture nebo tyDia.

Pro úplnost přinášíme tracklist: In Control (Intro), Take Your Time (featuring Denis Sender), Crashed (with Paul Oakenfold), Stand Again (featuring Leah), Free Fall (featuring Stefan Viljoen), Loose Unit (with tyDi), Pleasure (with Protoculture), Zoom, Sequence, Last Train To Moscow (with Bobina), Devils Inside (with Heatbeat), Trancefusion, Veda (featuring Progressive Brothers), Chopstick, Signs (featuring Huge Euge).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY