Epická show Swedish House Mafia se již řítí do Prahy

13.11.2012 09:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child
© facebook interpreta
Švédská trojice Swedish House Mafia se již pilně připravuje na nejatraktivnější turné všech dob! 17. listopadu otevírají své One Last Tour epickou show v Dubaji a jen nedlouho poté následuje první a zároveň také poslední koncert Swedish House Mafia v České republice. Trojlístek nejžádanějších DJů současnosti vystoupí již 29. listopadu v pražské O2 areně.

Swedish House Mafia jsou známí svojí neuvěřitelnou schopností vyprodávat i ty největší koncertní haly - několik koncertů jejich vůbec posledního One Last Tour se vyprodalo během minut, například koncerty v Madison Square Garden a Barclay's Center v New Yorku, které jsou naplánované na březen 2013, se vyprodaly během neskutečných osmi minut. Takové United Center v Chicagu to hladce přebilo vyprodáním během pouhých pěti minut! V minulosti nad švédským trianglem žasla např. gigantická Milton Keynes Bowl, kde na pestrou show dorazilo přes 65 tisíc diváků.

Trio Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello také právě vydalo své druhé párty album "Until Now", které obsahuje ty nejlepší hity, včetně singlu bořícího hitparády "Don't You Worry Child", který pokořil i úžasný bondovský kousek Adele "Skyfall"!

Čeští diváci se již mohou těšit na nejlepší párty svého života. Martin Prokop, zástupce oficiálního českého fanklubu Swedish House Mafia Swedish.cz ke koncertu dodává: "Shows SHM jsou naprosto legendární a vždy originální, což mohu potvrdit jako návštěvník zahraničních koncertů Axwella a Sebastiana [Ingrossa]. Tohle ale bude něco úplně jiného - vidět a hlavně slyšet švédské trio společně naživo bude splněný sen pro všechny fanoušky!"

Vše ukazuje na to, že pražské vystoupení Swedish House Mafia bude zcela fenomenální událostí. První a zároveň poslední koncert Swedish House Mafia v Praze se koná již 29. listopadu v O2 areně. Vstupenky jsou dostupné v sítích SazkaTicket, Ticketportal a fanouškovském předprodeji promotéra na CrowdSurge. Více informací najdete na fource.cz. Ceny vstupenek: základní na stání 1 290 Kč, VIP 2 990 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY