shop.musicserver.cz
Nové desky pro 46. týden

Nové desky pro 46. týden

Vydáno: 11.11.2012 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Do stojanů hudební obchodů příští týden přibude nová alba Christiny Aguilery, Erose Ramazzottiho, osamocené Květy, rockoví Soudgarden, druhý díl trilogie Green Day, Deftones, idoly náctiletých One Direction, čeští Pipes And Pints, neúnavní Scooter, vánoční Rod Stewart, živák Blur a také kompilace Rolling Stones, Mňágy a Ždorp a Whitney Houston.

Pokud se v pondělí 12. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Christina Aguilera - Lotus (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / dance pop

Christina Aguilera - Lotus
Pouhé dva roky po nepříliš úspěšném "Bionic" se vrací zpět Christina Aguilera a přináší své sedmé studiové album "Lotus". A návrat by to měl být poněkud hlubší. Americká zpěvačka by se totiž ráda vrátila zpět k naopak velmi úspěšnému "Stripped". Tomu odpovídá jednak tanečně popový styl alba v kombinaci s řadou dalších žánrů jako r'n'b, rock, drumbeat či elektronika, a také osoby hlavních producentů. Nejvíce se podepsal na zvuku "Lotus" Alex da Kid a jemu sekundovali lidi jako Max Martin, Shellback, či třeba Steve Robson. Drtivou většinu alba si Christina Aguilera složila sama, ačkoli jí k ruce byli například ještě Sia, Savan Kotecha, Claude Kelly a řada dalších. Celkem pro standardní edici připravila třináct songů a přímo do studia za ní zavítali kolegové z "The Voice" Cee Lo Green a Blake Shelton. Do podvědomí ho uvedl první singl "Your Body", jehož videoklip jsme vám představili před časem. Dodejme jen, že v prodeji bude také deluxe edice, která nabídne o čtyři skladby navíc.


Soundgarden - King Animal (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Soundgarden - King Animal
Plní energie po vydatné koncertní šňůře se Soundgarden pustili do práce na nové desce. A protože se velký reunion rovná velkým očekáváním ze strany fanoušků, dal si Chris Cornell a jeho banda pořádně záležet. Novinka s titulem "King Animal" bude nacpaná třináctkou songů (ovšem bez "Live To Rise", známé z dobrodružného sci-fi snímku "Avengers"). Najisto ale znáte pilotní singl "Been Away Too Long", který se nese éterem rádií více než často. Na stránkách craveonline.com si můžete poslechnout celou nahrávku a na speciálně vytvořeném webu najdete trailer k desce. Dodejme, že deska vychází vedle standardní edice také na vinylu a v luxusní verzi.


Eros Ramazzotti - Noi (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Eros Ramazzotti - Noi
Ač se to možná nezdá, italský zpěvák Eros Ramazzotti letos slaví přesně třicet let od svého debutového singlu. Za tu dobu vydal jedenáct desek, několik kompilací, bezmála čtyři desítky singlů a po celém světě doposud prodal více než pětapadesát miliónů nosičů. Takovéto výročí je už sakra dobrý důvod k oslavě a Ramazzotti se rozhodl, že to bude prostřednictvím nového alba, které dostalo prostý název "Noi", tedy "My". Celkem si pro své příznivce připravil čtrnáct skladeb, v nichž si zahostovali Giancarlo Giannini, Nicole Scherzinger, Club Dogo a také Hooverphonic. Předznamenává jej první singl "Un Angelo Disteso Al Sole", který nemá na svědomí pouze on sám, ale napsal ho se svými italskými přáteli - zpěvákem a skladatelem Saveriem Grandim a jeho kolegou Lucou Chiaravellim. Jeho videoklip najdete na zpěvákově webu. Album, které vychází vedle italské verze, také ve španělštině, Eros Ramazzotti představí i během evropského turné, které se 8. dubna zastaví i v pražské O2 areně.


Green Day - ¡Dos! (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / alternativní rock

Green Day - Dos
Po docela kladném přijetí prvního dílu plánované trilogie "¡Uno!" se Green Day opět hlásí o slovo. Nyní čeká na posluchače druhý díl "¡Dos!", která má být podle slov muzikantů "o něco garážovější - trochu špinavější, jako byste byli v polovině pařby". A je tu další věc, která bude tuto desku odlišovat od prvního a posledního dílu, který se k nám má dostat na začátku příštího roku. Namísto dvanácti písní jich bude obsahovat třináct. To proto, že poslední kousek "Amy" není věnovaný nikomu jinému, než zesnulé Amy Winehouse. Z rádií můžete znát pilotní singl "Stray Heart", jehož nápaditý klip najdete ke shlédnutí na YouTube.com kanálu kapely, kde na vás také čeká oficiální trailer. Líbí se vám? Napište nám do komentářů!


Blur - Parklive (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: brit pop / rock

Blur - Parklive
Závěrečný ceremoniál letošních olympijských her v Londýně byl hodně o muzice a měl navíc dvě části. Tu první jsme mohli vidět v televizi, ovšem ta druhá se odehrála v londýnském Hyde Parku za přítomnosti kapel jako New Order, The Specials, Bombay Bicycle Club a především Blur, který zde odehráli zcela regulérní koncert. Kompletní záznam tohoto koncertu nyní vychází pod názvem "Parklive" a v současnosti bude k dispozici ve dvou podobách, a sice jako 2CD nebo DVD. Co vás zhruba čeká u video podoby, můžete zkoumat prostřednictvím traileru na YouTube.com. Nicméně velcí fandové jistě s nákupem spěchat nebudou a počkají na limitovanou pětidiskovou edici, která vyjde začátkem prosince.


Rolling Stones - Grrr! (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Rolling Stones - Grrr!
Rolling Stones slaví letos úctyhodných padesát let na scéně, což nelze nechat bez povšimnutí. Ačkoli se to možná nezdá, od poslední kompilace "Forty Licks" uplynulo již deset let, a tak není divu, že padesátku oslaví novým kompletem s názvem "GRRR!", který vyjde v mnoha podobách. Součástí všech bude ale dvojice nových písniček. V pařížských studiích Guillaume Tell kapela natočila písničky "Gloom And Doom" a "One Last Shot", které jsou prvními společnými nahrávkami nahraných od zatím posledního CD "A Bigger Bang". Obě už dnes naleznete na stránkách Rolling Stones. Verzí "GRRR!" bude celkem pět. První bude obsahovat v dva disky se čtyřiceti skladbami. O něco bohatší třídisková se blýskne rovnou padesátkou písní, kde nebude chybět například první singl kapely, coververze hitu Chucka Berryho "Come On", který vyšel v roce 1963. Deluxe edice bude obohacená ještě o knížku a pět pohlednic. Stejné složení bude mít i pětidílná vinylová edice. Nirvánou pro fanoušky pak bude Super Deluxe Edice s celkem osmdesáti písničkami, vinylovým EP a bonusovým CD s demoverzemi skladeb z roku 1963.


Deftones - Koi No Yokan (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní metal

Deftones - Koi No Yokan
Po dvouletém čekání se američtí alternativní metalisté hlásí o slovo s novou a v pořadí sedmou plnohodnotnou deskou "Koi No Yokan". Frontman kapely Chino Moreno ji charakterizoval jako "dynamickou, s pestrou paletou zvuků". Oproti předchozí "Diamond Eyes" při přípravách nahrávách výrazně vypomohl také baskytarista Sergio Vega - jak jste mohli ostatně sami posoudit z pilotního singlu "Leathers". Celkem jedenáct kousků se setkalo s více než pozitivními ohlasy. Vy ale uděláte nejlépe, když se přesvědčíte na vlastní uši a navštívíte YouTube.com Deftones.


Pipes And Pints - Found & Lost (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: punk rock / folk rock

Pipes and Pints - Found & Lost
Že i česká hudební scéně dokáže vyprodukovat skutečně zajímavé seskupení, dokazují právě Pipes And Pints. Pražská formace, která umě kombinuje punk rock, folkem a zvukem dud. Mají za sebou plodný koncertní rok 2011, který završili pobytem ve studiu. Tam vznikla jejich v pořadí druhá plnohodnotná deska "Found & Lost". Jestli se práce povedla a kapelu čekají podobné ovace jako po vydání debutu "Until We Die", posuďte sami poslechem několika ukázek na jejich Bandzone profilu. Pokud budete chtít kapelu podpořit, kupte si desku na klasickém CD, vinylu nebo jako download v mp3 či flac.


One Direction - Take Me Home (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

One Direction - Take Me Home
Anglicko-irská skupina One Direction vydává své druhé album a bude mít co dělat, aby se vyrovnala debutu "Up All Night". Dosáhli s ním totiž na první místo v sedmnácti zemích světa a to včetně Ameriky a stali se tak prvním britským interpretem, který debutoval ve Státech na vrcholu prodejního žebříčku. Celkem se tohoto alba prodalo přes tři miliony kusů a i díky tomu pětice vyprodala turné po Velké Británii, Spojených státech, Austrálii i Novém Zélandu. Novinka "Take Me Home" přinese celkem třináct skladeb, na kterých se podíleli lidi jako Rami Yacoub, Carl Falk, písničkář Ed Sheeran, Tom Fletcher, Savan Kotecha, Shellback, nebo Dr. Luke, čili lidi, kteří stojí například za Westlife, Kelly Clarkson, Britney Spears, Nicki Minaj či pomáhali Taylor Swift s aktuálním "Red". První ochutnávkou z alba byl singl "Live While We’re Young", který společně s následovníkem "Little Things" představují na svém webu. Vedle standardní verze bude k dostání i speciální "Yearbook" vydání s čtyřmi bonusovými skladbami navíc.


Scooter - Music For A Big Night Out (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: techno / disco

Scooter - Music For A Big Night
Scooter jsou prostě nesmrtelní! Po téměř deseti letech působení na hudební scéně mají světu stále co říct a vydávají svou už šestnáctou studiovou desku. Sebevědomě jí dali do kolébky název "Music For A Big Night Out" a jako první ochutnávku vybrali kousek "4 AM". Příslušný klip vám představil Jaromír Koc před několika dny. Kromě tohoto songu bude deska obsahovat dalších jedenáct písní včetně druhého singlu "Army Of Hardcore". Pro skalní fanoušky je připravena limitovaná edice s tričkem ozdobeným nápisem "Who The Fuck Is H.P. Baxxter?" Je jasné, že nijak jinak, než právě v limitce se k tomuto pěknému kousku oděvu nedostanete.


Rod Stewart - Merry Christmas, Baby (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba

Rod Stewart - Merry Christmas, Baby
Letošní nadílka vánočních alb je už nyní opravdu bohatá. Dalším, kdo do ní přihodí svůj kousek je i Rod Stewart, který jej pojmenoval "Merry Christmas, Baby". Album produkoval David Foster, kterého známe především z alb Michaela Bublého, Renee Olstead, Joshe Grobana a nebo z též vánočního alba Andrea Bocelliho. Je tedy jasné, že i tentokrát se zpěvák vrátil k tradičnímu popu. Foster společně se Stewartem připravili třináct, respektive v případě deluxe edice šestnáct vánočních klasik jako "Santa Claus Is Coming To Town", "White Christmas" nebo "Silent Night" a k jejich nazpívání přizvali i několik hostů. Na desce tak uslyšíte Cee Lo Greena s Trombonem Shortym, Mary J. Blige, Michaela Bublého či jazzového saxofonistu Dava Koze. Specialitou je pak skladba "What Are You Doing New Year's Eve?", kterou si díky technice zazpíval s legendární Ellou Fitzgerald. První ochutnávku v podobě "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!" servíruje zpěvák na svém webu.


Tip týdne

Květy - Bílé včely (Indies Scope)
web / bandzone.com / psali jsme
žánr: rock

Květy - Bílé včely
Opět po roce se brněnské Květy hlásí o slovo a tentokrát hlasitě a bez okrasných lístků. Zvolili trochu jiný přístup a se snahou o maximální soustředění natočili album v základní čtveřici, záměrně zcela bez hostů, s důrazem na syrovost a autentičnost. Martin E. Kyšperský je výhradním autorem hudby i textu a dvanáct skladeb vznikalo několik let. Nahrávalo se v létě letošního roku v Praze společně se zvukařem a producentem Ondřejem Ježkem, který byl jediný mimo kapelu, který ovlivnil výsledný zvuk nahrávky. Díky němu se na desce objevují těžko identifikovatelné, většinou elektronické zvuky. Přidal totiž různá echa, pazvuky, skřípance i úplně sladké ozvěny vyrobené ze střípků zvuku vlastních vyhrávek. Jak zní letošní Květy, můžete zjistit poslechem celého alba na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Crystal Castles - III (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Crystal Castles - Crystal Castles (III)
Kanadská elektronická formace Crystal Castles si s pojmenováním desek zrovna moc hlavu nedělá. K posluchačům posílá opět po dvouleté odmlce třetí eponymní nahrávku, jejíž produkci opět obstaral Ethan Kath. Tentokrát se v textech písní zaměřil na útlak. O tom vám ale jistě mnohé napověděla i trojice singlů "Plague", "Wrath Of God" a "Affection". Pokud jste však některý z nich na vlnách rádia nepotkali, navštivte soundcloud kapely. Za zmínku stojí také samotný obal desky, pro který byla použita fotka ověnčená mnoha oceněními, za kterou stojí Samuel Aranda. Zobrazuje ženu jménem Fatima Al-Qaws, která drží svého syna Zayeda poté, co byl zasažen slzným plynem během demonstrace v Jemenu koncem loňského roku.


Richie Sambora - Aftermath Of The Lowdown (Bertus)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock / rock

Richie Sambora - Aftermath Of The Lowdown
Richieho Samboru si jistě nejlépe pamatujete jako kytaristu Bon Jovi. Kapele se věnoval natolik, že zcela zapomněl na svou sólovou tvorbu, a proto se po dvou deskách "Stranger In This Town" z roku 1991 a "Undiscovered Soul" vydanou o sedm let později hlásí se třetí studiovkou "Aftermath Of The Lowdown" o slovo až teď. Rockové dílko produkoval společně s kytaristou Lukem Ebbinem a z této spolupráce vzešlo celkem třináct písní včetně poslední bonusové a dříve nevydané "Forgiveness Street". Pro hudební ukázky navštivte kytaristovo YouTube.com.


John Travolta & Olivia Newton-John - This Christmas (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba / pop

John Travolta & Olivia Newton-John - This Christmas
Téměř pětatřicet let po premiéře filmu "Pomáda" se opět sešli John Travolta a Olivia Newton-John na jednom albu. Tato, dnes již kultovní dvojice, natočila společné vánoční album nazvané "This Christmas". Zařadili na něj celkem třináct písniček - duetů, vyskládaných především s klasických vánočních songů. Výjimkou je pouze "I Think You Might Like It", kterou složil speciálně pro toto album autor "You're The One That I Want" John Farrar. Navíc na albu neuslyšíte pouze filmovanou dvojici, ale například i Barbru Streisand, Jamese Taylora a Kennyho G. Ukázky všech skladeb hledejte v internetovém obchodě Amazon.com a my pouze dodáme, že výtěžek z prodeje alba poputuje na charitu.


Lana Del Rey - Born To Die - The Paradise Edition (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: barokní pop / indie pop

Lana Del Rey - Born To Die: Paradise Edition
Debutové album "Born To Die" Lany Del Rey se stalo malou senzací po celém světě, a tak není divu, že na něj chce majitelka charismatického kontraaltu navázat. Koná tak prostřednictvím EP "Paradise" přinášející osm nových skladeb včetně hitu Bobbyho Vintona "Blue Velvet", který zpěvačka nazpívala pro módní značku H&M. Má to ale jeden zádrhel. V Česku toto EP vyjde pouze jako vinyl. Pokud ho chcete získat na CD, budete muset sáhnout speciální edici debutu "Born To Die" s podtitulem "The Paradise Edition". To ale není ještě vše, co Lana Del Rey v této reedici nabídne. K dostání bude Deluxe Box Set, který přidá ještě další dva disky navíc - CD a DVD. Ten zvukový přinese navíc remixy některých skladeb, zatímco ten druhý osm videoklipů. Většinu z nich, včetně aktuálního singlu "Ride" uvidíte na VEVO Lany Del Rey.


Mňága a Žďorp - Výhledově! Best Of 25Let (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Mňága a Žďorp - Výhledově! Best Of 25Let
Zatímco Rolling Stones slaví letos padesát let, Mňága a Žďorp je teprve v polovině, nicméně slaví také intenzivně. Začalo to albem "Dáreček", kde jejich písničky přezpívala řada domácích interpretů. Kdo by ale radši jejich hity v originále poskládané vedle sebe, ten dostane příležitost nyní prostřednictvím kompilace "Výhledově! Best Of 25 let". Album obsahuje dvacet hitů a jednu novinku - coververzi písničky Oldřicha Janoty "Hotel Savoy". Ani v případě Mňágy to ale není zcela vše. V podstatě vzápětí vydá ještě jedno album - pokračování již zmíněného "Dárečku" s logickým názvem "Dáreček 2". Koncept zůstává stejný, pouze tentokrát jejich písničky přezpívali interpreti jako Charlie Straight, Buty, WWW, Longital, Goodfellas, OTK, Masomlejn, Roman Holý a Lucie Redlová. Na koncertech pak bude k dostání i verze s DVD o přípravě obou "Dárečků".


Amy Winehouse - Amy Winehouse At The BBC (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: soul / pop

Amy Winehouse - Amy Winehouse At The BBC
Po zesnulé Amy Winehouse zbylo jistě spousta nahrávek a ty budou vycházet ještě nějaký čas. Jednou z nich je ale i zcela nový box set "Amy Winehouse At The BBC", který, jak již název napovídá, zrekapituluje její vystoupení pro britskou BBC. A vezme to velmi zevrubně. Skládá se totiž ze tří DVD a jednoho CD s živými skladbami z různých vystoupení pro zmíněnou stanici. Vedle nich přinese i rozhovory a raritní záběry a jedno DVD obsahuje tribute Joolse Hollanda, na kterém se objevuje například i Paul Weller. Letmý pohled na tento titul nabízí trailer na stránkách časopisu NME a sluší se dodat, že výtěžek půjde na konto Nadace Amy Winehouse, kterou její rodina založila.


Machine Head - Machine F**King Head Live (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: grrove metal / thrash metal

Machine Head - Machine F**King Head Live
Pokud byste tento týden měli chuť na něco živějšího a ostřejšího, určitě by měl váš zrak padnout na nový živák Machine Head. Američtí thrash metalisté sbírali potřebný materiál hned na několika zastávkách během své světového turné. "Dali jsme dohromady materiál z několika odehraných koncertů, abychom vám mohli připravit tuto téměř dvouhodinovou smršť!," dodává frontman formace Robb Flynn k obsáhlému dvojalbu.


The Weeknd - Trilogy (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / alternativní rock

The Weeknd - Trilogy
Svěží vítr na hudební scénu by mohl přivát Kanaďan Abel Tesfaye, kterého nebudete odteď znát jinak než jako The Weeknd. Na pulty míří jeho debut "Trilogy" balancující na hraně r'n'b a alternativního roku. A pokud v jeho tvorbě, která zatím bude čítat "jen" třicet písní post-dubstep, bude to také naprosto v pořádku. No a proč tak moc kousků na jedno album? Ono totiž "Trilogy" (jak název napovídá) přináší rovnou čtyři cédéčka. Najdete na nich remasterovanou podobu jeho třech vysoce ceněných mixtapů - jmenovitě "House Of Balloons", "Thursday" a "Echoes Of Silence". Jak vnímá současnou pop music nyní, budou reprezentovat tři nové kousky. Jako ochutnávka by mohla sloužit trochu lechtivá verze songu "The Wicked Games", kterou najdete na jeho oficiálním webu. Ten je současně i pilotním singlem celého setu. Případně se podívejte na klip k "Rolling Stone", o kterém vás informoval Jaroslav Hrách.


Petra Janů - Má pouť (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock / swing

Petra Janů - Má pouť
Vydavatelství Supraphon opět rozšířilo svoji Zlatou edici o další jméno. Tím je Petra Janů, která letos slaví životní jubileum, a i v jejím případě budou k dispozici hned tři disky s celkem šedesáti písničkami. Album dostalo název "Má pouť" a posluchače provede od bigbítu z období spolupráce s Otou Petřinou i Petrem Jandou, přes duety s kolegy jako je Věra Špinarová, Hana Zagorová, Jiří Korn, Karel Gott, či Eva Pilarová, až po světová muzikálová témata. Kompilace pak nabídne i přibližně dvacítku snímků dosud nikdy nevydaných nebo na CD ještě neslyšených. Ukázky všech jsou k dispozici na stránkách vydavatelství Supraphon.


Whitney Houston - I Will Always Love You: The Best Of Whitney Houston (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: soul / pop / r'n'b

Whitney Houston - I Will Always Love You: The Best Of Whitney Houston
V únoru tohoto roku tragicky zahynula jedna z nejrespektovanějších zpěvaček devadesátých let Whitney Houston. Není tedy divu, že se na předvánoční trh chystá výběr největších hitů nazvaný podle jednoho z nejslavnějších zpěvaččiných songů. "I Will Always Love You - The Best Of Whitney Houston" nabídne ve standardní verzi celkem osmnáct písní, včetně nové verze singlu "I Look To You", kterou produkoval Clive Davis a na které kromě R. Kellyho zazní i dříve nezveřejněné vokály Whitney Houston. Obsahovat bude i další dříve nezveřejněnou píseň "Never Give Up", kterou napsali Jermaine Dupri, Bryan-Michael Cox a Johnta Austin. Novinkovou písničku si můžete již dnes poslechnout v podobě lyric videa na zpěvaččině VEVO


V krátkosti

  • Už je to celé desetiletí, kdy se ruské tATu staly nejúspěšnějším hudebním exportem z východní Evropy. Jejich desky "200 km/h In The Wrong Lane" se prodalo více než šest milionů alb a nyní vychází ve speciální edici. Ta obsahuje remasterované verze původních skladeb, nový remix "All the Things She Said" od Fernanda Garibaye a dosud nevydanou "Simple Motion".
  • Upíří sága "Twilight" se již pomalu blíží k závěru. "The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 2" vstoupí do kin ve čtvrtek a o něco dříve budete moct slyšet i hudbu k němu. O tu se tentokrát postarali Green Day prostřednictvím singlu "The Forgotten" a dále Feist, Passion Pit, St. Vincent a Reeve Carney. Ellie Goulding a dojde i na pokračování "A Thousand Years (Part 2)" v podání Christiny Perri, kterou tentokrát doplní i Steve Kazee.


Dále vychází:

Adam Plachetka - G. Händel: Sacred Arias (Supraphon)
Blue Nile - A Walk Across The Roofto/Ltd (EMI)
Blue Nile - Hats/Ltd (EMI)
Bocelli/Alberola - Romeo & Juliette (Universal)
Collegium Marianum / Semerádová - Musici Da Camera. Hudba Prahy 18. Století / (Supraphon)
Cryptopsy - Best Of Us Bleed (EMI)
Fullforce - Next Level (Mystic Production)
Grand Supreme Blood Court - Bow Down (vinyl) (EMI)
Iron Maiden - Number Of The Beast/Ltd (vinyl) (EMI)
Iron Maiden - Piece Of Mind/Limited (vinyl) (EMI)
King George VI - King To His People (singl) (EMI)
Ne-Yo - R.E.D. (Deluxe Edition) (Universal)
Placido Domingo - Forever Domingo (Universal)
Různí - A Very Special Christmas (Universal)
Různí - Christmas Rules (Universal)
Různí - Comme Des Freres (soundtrack) (EMI)
Smetanovo Trio, Peterková, Vojta - J.Brahms: Klavírní tria - Komplet (Supraphon)

NÁZORY
  • nový (tom, 11.11.2012 09:26) Reagovat

    Soundgarden a Deftones. tak to mám predčasné vianoce

    • Re: nový (Petr, 12.11.2012 12:53) Reagovat

      Deftones se v recenzích pohybujou mezi 9-10/10. To se mi nechce ani věřit.

  • aaron lewis (peeping_pete, 11.11.2012 09:39) Reagovat

    pridal by som este novy solovy album od Aarona Lewisa (frontman kapely STAIND) - country album "THE ROAD" , kt. vychadza po EP Country Boy

  • . (žížalka, 11.11.2012 09:47) Reagovat

    trojka zelených ďáblů vychází 11.12.2012...stihneme to před koncem světa...uf, to se mi ulevilo...
    jinak velká radost u soundgarden, při prvním poslechu alba jsem úplně slintala, nepřítomnost rise to live je naopak potešující-za mě nejhorší odpad, který stvořili... :(

    • Re: . (žížalka, 11.11.2012 09:52) Reagovat

      jdu si dát kafe...prohazování slov ve větě je hodně smutný defekt... :))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai (29.03.2024 08:30)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nick Cave natočil pro film o Amy Winehouse i novou originální píseň (21.03.2024 15:41)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu (18.03.2024 19:30)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Machine Head vystoupí v červnu v Praze (07.03.2024 16:28)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele Queen AC/DC U2 Sia Rush Beyoncé Bono Taylor Swift Liam Gallagher Linkin Park Lady Gaga Imagine Dragons Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu