Výběrovka Kelly Clarkson přinese tři novinky a bonusové DVD

05.11.2012 16:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter One
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, americká zpěvačka Kelly Clarkson se po pěti řadových albech rozhodla rekapitulovat. Její první výběrovka se v obchodech objeví již 19. listopadu.

Titul, kterým Kelly uzavírá deset let své profesionální hudební kariéry, dostal prostý název "Greatest Hits - Chapter One" a vyjde hned ve dvou formátech. Základní jednodisková verze přinese jednadvacet písní, mezi kterými jsou i tři nové skladby a jedna živá nahrávka. K dispozici bude i deluxe edice doplněná o DVD kolekci čtrnácti videoklipů.

Vydání této kompilace Kelly už minulý měsíc ohlásila singlem "Catch My Breath", na jehož lyric video se můžete podívat pod článkem. Před pár dny zpěvačka představila další novinku s názvem "Don't Rush", což je duet s legendárním americkým country zpěvákem Vincem Gillem. Skladbu nabízíme (prozatím) v živé verzi.

Pro úplnost ještě přikládáme tracklist: Since You Been Gone, My Life Would Suck Without You, Miss Independent, Stronger (What Doesn't Kill You), Behind These Hazel Eyes, Because Of You, Never Again, Already Gone, Mr. Know It All, Breakaway, Walk Away, Don't You Wanna Stay (with Jason Aldean), Catch My Breath, People Like Us, Don't Rush (featuring Vince Gill), I'll Be Home For Christmas, Dark Side, A Moment Like This, The Trouble With Love Is, I Do Not Hook Up, Beautiful Disaster (Live).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY