Rihanna má v Británii šestou singlovou jedničku

08.10.2012 08:33 - Jakub Malar | foto: facebook interpreta

Rihanna nás skoro každoročně zásobuje novými nahrávkami, a jak to tak vypadá, ani tento rok nebude výjimkou. A proč si taky dávat pauzu, když se daří. Její nový singl "Diamonds" momentálně vede britský singlový žebříček, zatímco nová deska Muse "The 2nd Law" okupuje ten prodejní.
Rihanna - Diamonds
© facebook interpreta
Jihokorejská šílenost jménem Psy ještě úplně neodezněla a i po uplynulém týdnu se drží na druhém místě singlového žebříčku, ale vrchol uvolnila "Diamonds", novému singlu Rihanny. Je to už její šestá britská jednička a určitě ne poslední. Nového, v pořadí sedmého alba se nejspíš dočkáme ještě letos (vydání je oznámeno na listopad).

Mezi dalšími novinkami najdeme One Direction (singl "Live While You're Young" na třetí pozici), jejichž nové album "Take Me Home" můžeme také očekávat v listopadu. O pozici níže je titulní song nové bondovky "Skyfall", který natočila Adele a do prodeje šel teprve v pátek. Mimochodem, je to poprvé od "A View To A Kill" , co titulní skladbu k bondovce natočil britský umělec (píseň poslední bondovky s Rogerem Moorem v hlavní roli měli na svědomí Duran Duran). Poslední novinkou v top desítce je na páté příčce "Anything Could Happen" od Ellie Goulding.

    Top 10 - singly:
  1. N Rihanna - Diamonds
  2. Psy - Gangnam Style
  3. N One Direction - Live While You're Young
  4. N Adele - Skyfall
  5. N Ellie Goulding - Anything Could Happen
  6. The Script feat. will.i.am - Hall Of Fame
  7. Flo Rida - I Cry
  8. David Guetta feat. Sia - She Wolf (Falling To Pieces)
  9. Conor Maynard feat. Ne-Yo - Turn Around
  10. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Muse -The 2nd Law
© facebook interpreta
Umístění nového alba Muse na prvním místě se dalo předpokládat. Díky experimentům s dubstepem byla nahrávka "The 2nd Law" v posledních dnech jednou z nejdiskutovanějších a singl "Madness" vyvolal dost silnou vlnu reakcí (ať už kladných či záporných). A navíc již nějakou dobu si drží status jedné z nejúspěšnějších rockových formací, což se opět potvrzuje.

Britsko-irsko-australský boyband The Overtones se s novinkovým albem "Higher" dostal na šestou příčku, zatímco legendární Electric Light Orchestra se po delší době vrací mezi nejprodávanější nahrávky se starším výběrem "All Over The World: The Very Best Of Electric Light Orchestra" (původně z roku 2005). A můžeme zmínit i novinky, které se ještě vešly do top dvacítky. Mezi nimi jsou DJ Fresh ("Nextlevelism" na čtrnácté pozici), Van Morrison ("Born To Sing - No Plan B" na patnácté pozici) a John Wilson Orchestra ("Rodgers & Hammerstein At The Movies" na osmnácté pozici).

    Top 10 - alba:
  1. N Muse - The 2nd Law
  2. Mumford & Sons - Babel
  3. Pink - The Truth About Love
  4. The Killers - Battle Born
  5. Emeli Sandé - Our Version Of Events
  6. N The Overtones - Higher
  7. ▼ Jonathan & Charlotte - Together
  8. The Script - Number
  9. Green Day - Uno
  10. N Electric Light Orchestra - All Over The World

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY