Duo LMFAO ohlásilo konec

21.09.2012 20:06 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

LMFAO
© facebook interpreta
Fanoušci dua LMFAO si k datu jednadvacátého září mohou do kalendáře nakreslit symbol křížku. Přesně v tento den totiž končí éra této populární skupiny, která se v Praze začátkem roku představila (napůl) i domácím příznivcům.

Redfoo a jeho synovec Sky Blu dnes oficiálně oznámili, že po šesti letech ukončili svou skupinovou kariéru, každý se nyní vydá na sólovou dráhu, oba jiným směrem. Redfoo situaci vysvětlil následovně: "Mám za to, že jsme se oba začali zcela přirozeně stýkat se dvěma různými skupinami lidí, dvěma různými partami, ale navždy zůstaneme rodinou." Vlasatý zpěvák a producent nakonec svým fanouškům vzkázal, že se stylu party music nevzdá a bude v něm pokračovat i nadále. Kromě toho nyní rozjíždí i svou značku oblečení.

LMFAO mají na kontě dvě studiová alba, to druhé "Sorry For The Party Rocking" přineslo světu obří hit "Party Rock Anthem". Jen videoklip má na serveru YouTube.com téměř půl miliardy zhlédnutí.

Update: Některé zdroje celou záležitost zmírňují tvrzením, že duo sice opravdu pracuje na oddělených projektech a má nyní pauzu, ale úplný konec formace se nekoná. Tak jako tak, nové hudby pod hlavičkou LMFAO se zřejmě jen tak nedočkáme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY