Flying Lotus či DJ Shadow se díky Radio Wave Stimul festivalu zastaví v Praze

20.09.2012 14:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Shearwater
© facebook interpreta
Radio Wave Stimul festival se letos na podzim opět hlásí důrazně o slovo a přiváží do Prahy absolutní špičku současné alternativní hudby ze zahraničí. Navíc akce propojí ve třech listopadových dnech pražskou klubovou scénu. Na pódiích tří klubů se v rolích hlavních hvězd postupně představí americká indierocková skupina Shearwater, legendární tvůrce abstraktních hiphopových beatů DJ Shadow a nejvychvalovanější producent současné elektronické scény Flying Lotus.

Dramaturgicky unikátní projekt Radia Wave a festivalu Stimul tentokrát proběhne ve třech dnech, 6., 7. a 14. listopadu 2012, a také ve třech různých prostorech. Dějištěm jednotlivých koncertů budou postupně Lucerna Music Bar, Divadlo Archa a MeetFactory. Tři dny - tři žánrové polohy Radia Wave, tři pražské kluby svou dramaturgií blízké této speciální stanici Českého rozhlasu. "Radio Wave stojí na propojování, ať už se jedná o společenská témata, nebo hudbu. Na loňské spojení se Stimul festivalem teď navazujeme i propojením pražských klubů. Různorodá dramaturgie třídenního Radio Wave Stimul festivalu zároveň ukazuje pestrou škálu našeho hudebního vysílání," uvedl k programu festivalu šéfredaktor stanice Tomáš Turek.

Vstupenky na jednotlivé koncerty jsou v předprodeji na místech konání koncertů a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Termíny koncertů Radio Wave Stimul festival 2012:

6. 11. - Lucerna Music Bar - Shearwater, Jesca Hoop
290 Kč předprodej / 390 Kč na místě

7. 11. - Divadlo Archa - DJ Shadow, Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso UFO, Damo Suzuki & B4
490 Kč předprodej / 590 Kč na místě

14. 11. 2012 Meetfactory - Flying Lotus, Thundercat
490 Kč předprodej / 590 Kč na místě


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY