Florence And The Machine již potřetí v čele britského singlového žebříčku

29.07.2012 22:26 - Jakub Malar | foto: facebook interpreta

Díky remixu Calvina Harrise si Florence And The Machine se skladbou "Spectrum" připisují třetí týden v čele britského singlového žebříčku. V tom albovém si nejlépe vedl rapper Plan B s deskou "Ill Manor", která je vlastně soundtrackem ke stejnojmennému filmu.
Florence and the Machine - Spectrum
© facebook interpreta
Přizvat si ke spolupráci Calvina Harrise se v současné době rovná úspěchu. Svoje by vám k tomu mohli říct Rihanna, Cheryl Cole a hlavně Florence And The Machine, kteří právě jemu vděčí za to, že jejich poslední singl je už třetí týden po sobě na prvním místě singlového žebříčku. Osobně si nemyslím, že by zrovna tento remix byl bůhvíco, ale Florence tohle umístění přeji a určitě nejsem sám. Po uplynulém týdnu se nezměnilo ani druhé místo, kde zůstávají Maroon 5 s "Payphone", a třetí je s černým srdcem dívčí trio Stooshe.

Nejúspěšnější novinka je od devatenáctiletého zpěváka z Brigtonu Conora Maynarda. Na čtvrtém místě najdeme jeho druhý singl "Vegas Girl", který společně s předchozím "Can't Say No" najdete na právě vycházejícím albu "Contrast" (očekávejte spolupráce s Pharrellem nebo Ritou Orou). O dvě příčky níže se nachází druhá novinka a v tomto případě jde o americkou produkci. Skladbu "Brokenhearted" od popového dua Karmin budou znát nejspíše i posluchači českých rádií, takže netřeba dlouze představovat a dodám jen, že píseň pochází z EP "Hello", které vyšlo v květnu.

    Top 10 - singly:
  1. Florence And The Machine - Spectrum
  2. Maroon 5 feat. Wiz Khalifa - Payphone
  3. ▲ Stooshe - Black Heart
  4. N Conor Maynard - Vegas Girl
  5. Flo Rida - Whistle
  6. N Karmin - Brokenhearted
  7. Rudimental feat. John Newman - Feel The Love
  8. Chris Brown - Don't Wake Me Up
  9. will.i.am feat. Eva Simons - This Is Love
  10. fun. feat. Janelle Monáe - We Are Young

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Plan B - Ill Manors
© facebook interpreta
Albový žebříček prošel oproti minulému týdnu řadou změn a tou zásadní je změna na nejvyšším postu. Společný projekt Eltona Johna a Pnau vystřídal na prvním místě Plan B s hudbou k filmu "Ill Manors", který mimochodem také sám režíroval. Po předchozí "The Defamation Of Strickland Banks" je to už druhá nahrávka, s níž dosáhl britského vrcholu. Druzí jsou The Gaslight Anthem, kteří se poprvé rozhodli vydat desku u velké firmy a tento tah se jim vydařil (minimálně z toho komerčního hlediska).

Tím ale výčet novinek v top desítce není u konce. Na čtvrté pozici je první výběr hitů americké zpěvačky Jennifer Lopez "Dance Again - The Hits". Ten vyšel především z toho důvodu, že se loni ##J###. Lo podařil comeback díky singlu "On The Floor" a vydavatelská firma si uvědomuje, že železo se má kout, dokud je žhavé. Šesté místo pak má zpěvačka Joss Stone s druhým pokračováním "The Soul Sessions" (což byl název jejího debutu), tedy dalším albem coververzí. Zdá se to být jako rozumný tah, protože jde o její nejlepší umístění od druhého alba "Mind Body & Soul".

    Top 10 - alba:
  1. N Plan B - Ill Manors
  2. N The Gaslight Anthem - Handwritten
  3. Maroon 5 - Overexposed
  4. N Jennifer Lopez - Dance Again - The Hits
  5. Rihanna - Talk That Talk
  6. N Joss Stone - The Soul Sessions Volume 2
  7. Ed Sheeran - +
  8. Emeli Sandé - Our Version Of Events
  9. Adele - 21
  10. Elton John vs Pnau- Good Morning To The Night

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY