Far East Movement se již za pár dní ukážou v Praze

14.07.2012 08:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Far East Movement
© Universal Music
Far East Movement přijedou už za chvíli do Prahy představit své nové, čerstvě vydané album, Dirty Bass. Vystoupí v úterý 17. července v pražském klubu Roxy. Jako jejich předskokani byli dnes ohlášeni Ben Cristovao a The Glowsticks, feat. DJ Castor.

"Když jsme Far East Movement v Praze poprvé uvedli coby předskokany LMFAO letos v únoru, všem naprosto učarovali. Uslyšíte je často spolu s takovými esy, jako jsou Jay-Z, Lady Gaga, Natalia Kills, Snoop Dog a třeba i s Justinem Bieberem nebo Pitbullem. Far East Movement je zkrátka kapela, o jejíž koncert nechcete fanoušky připravit!" vyjádřil se jeden z promotérů.

Náhodě přitom promotéři nenechali ani výběr předskokana. Po energické show, kterou zahajovali 17. června českou zastávku turné Pitbulla, "Planet Pit World 2012", se na stage pro velký úspěch vrací Ben Cristovao s The Glowsticks a DJ Castorem. A i tentokrát slibují set, který přivede publikum do varu.

"Primárně se s The Glowsticks snažíme, aby naše hudba byla na co nejlepší úrovni, chceme, aby se lidem líbila, a zkoušíme pořád oslovit nové a nové skupiny lidi. Priorita je dělat hudbu tak, aby bavila nás i naše publikum," říká Cristovao, který v pražské Roxy, stejně jako čtveřice asijsko-amerických electrohoperů, představí písně z nové desky. "Sáhneme do nových stylů a stejně jako na prvním a druhém albu, přineseme do Čech zase něco nového. Kdo slyšel song 'Prdel', už ví, že tohle album bude jiné," dává tušit, jak bude znít zpěvákovo třetí CD. Jeho kanadský producent a polovina uměleckého dua The Glowsticks Verse-Atile dodává: "Češi i Slováci se podle mě v poslední době hodně vytáhli. Nabrali západní styl a přihodili do toho něco svého. Je tu hodně šikovných umělců a producentů. Ben Cristovao je pro mě interpret, který se neuvěřitelně vyvíjí. Nabírá na zkušenostech, jak v práci s hlasem, tak s publikem. Byl jsem na posledních pár jeho show a ten člověk je raketa. Pracuje s davem, jako by to dělal odmala."

Pražský koncert Far East Movement, který odstartuje Ben Cristovao a The Glowsticks, má tak všechny předpoklady stát se klubovou událostí léta. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro za 440 Kč (+ poplatky). Klub bude otevřen od osmé hodiny večerní, show startuje o hodinu později.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY