3 x DVD+CD ANETY LANGEROVÉ / 3 x CD SCISSOR SISTERS / 3 x balíček k ROCK FOR PEOPLE / 3 x 2 vstupy na COLOURS OF OSTRAVA / 3 x 2 vstupy na BASINFIREFEST

11.06.2012 00:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 24. června včetně. Přejeme hodně úspěchů!

Aneta Langerová - Pár míst
© facebook interpreta
Už je to osm let, co se Aneta Langerová stala první vítězkou SuperStar a upřímně, také pouze jedinou účastnící, která to opravdu někam dotáhla. Na kontě má tři úspěšné řadovky, k nimž nyní přibyla jedna akustická záležitost. Ta se jmenuje "Pár míst..." a opravdu pár míst k natočení materiálu Aneta musela projet a prezentovat tam svůj dávný sen svým oddaným fanouškům. Výsledkem není jen zvukový záznam, ale i DVD. Společně s vydavatelstvím Supraphon vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD a DVD.

Do kvízu o 3 x CD+DVD ANETY LANGEROVÉ "Pár míst..." vstoupíte tady.


Scissor Sisters - Magic Hour
© facebook interpreta
Úleťáci Scissor Sisters si odškrtávají další čárku. V jejich kariéře už celkem čtvrtou a pod ní si píší název "Magic Hour". Tak totiž pojmenovali novou desku, která obsahuje dalších třináct veselých a roztančených písní. Stejně jako na posledním počinu "Night Work" povolali do studia producenta Stuarta Price, k němu ale tentokrát přibyla i daleko profláklejší jména, a to Calvin Harris a Pharrell Williams. Celá novinka se natáčela nejen na jejich rodném americkém území, ale i v Londýně, kde má formace na růžích ustláno a mohla si letos už po čtvrté v kariéře plácnout na to, že se jejich deska umístila po vydání v první desítce nejprodávanějších desek Británie. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SCISSOR SISTERS "Magic Hour" vstoupíte tady.


Crystal Castles
© wordpress.com
Počátkem července, konkrétně 3. - 6. července, se ve Festivalparku v Hradci Králové odehraje další ročník festivalu Rock For People. Letos si na něm budete moci užít nepřeberné množství hudby v čele s The Prodigy, Faith No More, Examplem, Crystal Castles, Skrillexem, The Subways a samozřejmě mnoha dalšími i domácími interprety. Abyste si festival mohli užít ještě lépe, tři z vás vyhrají balíčky, každý v hodnotě cca 1 300 Kč, které obsahují různé předměty, mezi nimi tričko, tílko, balón či šátek RFP, Twist kartu v hodnotě 200 Kč, sedák Google a další ceny. POZOR: Soutěž končí ve čtvrtek 28. června.

Do kvízu o 3 x balíček cen k festivalu ROCK FOR PEOPLE vstoupíte tady.


Colours of Ostrava
© facebook interpreta
Zatímco ostatní festivaly spaly zimním spánkem, Colours Of Ostrava na nás od nového roku chrlil samá věhlasná jména, která na jeho půdě v půlce července vystoupí. Těžko vybrat jméno největší, které se v Dolní oblasti Vítkovic objeví, ale pro některé to bude Kanaďanka Alanis Morissette, pro druhé bude vrchol zazpívat si prosluněnou "Don’t Worry, Be Happy" s Bobby McFerrinem a pro další třeba francouzská písničkářka ZAZ, jež se pyšní přezdívkou nová Edith Piaf. Svého favorita můžete objevit na oficiálních stránkách festivalu. Nyní máte možnost zahrát si o šest lupenů na tento festival

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na COLOURS OF OSTRAVA vstoupíte tady.


Apocalyptica
© apocalyptica.com
Mezi 29. červnem a 1. červencem se ve Spáleném Poříčí bude konat jubilejní desátý ročník metalového festivalu Basinfirefest. Letos se na něm mimo jiné představí Apocalyptica, Cannibal Corpse, Lacuna Coil, Children Of Bodom a další. Akce je také zapojena do projektu Čistý festival, který si klade za cíl udržet tyto letní hudební radovánky čisté a za to návštěvníkům nabízí různé odměny. Více (včetně nápovědy pro kvíz) se dozvíte například zde. U nás nyní můžete vyhrát celkem šest vstupenek na tento festival.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na BASINFIREFEST vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY