Muse v listopadu zahrají v Praze

07.06.2012 17:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Muse
© Petr Klapper / musicserver.cz
Po famózním vystoupení na Rock For People v roce 2010 se rockové trio Muse vrací zpátky do České republiky. V rámci svého světového turné odehraje ve čtvrtek 22. listopadu jedinečný koncert v pražské O2 areně. Na turné vyjede krátce po vydání alba "The 2nd Law", které je naplánováno na 17. září.

Nejen vyprodané Wembley nebo San Siro, ale i 25 tisíc návštěvníků Rock For People se v roce 2010 mohlo přesvědčit, proč jsou Muse označováni za nejlepší koncertní kapelu současnosti. Táhlé patetické melodie a inspirace vážnou hudbou kombinované ostrými metalovými riffy a zběsilým tempem bicích, nepřehlédnutelné charisma frontmana Matthewa Bellamyho, doplněné do posledního detailu promyšlenou audiovizuální show. To jsou jen vybrané atributy, kterými se mohou pochlubit živá vystoupení anglického tria.

Muse hledají inspiraci nejen ve vážné hudbě, ale i u hudebních ikon, jako jsou U2, Radiohead, Queen nebo David Bowie. Ve skladbách kapely nalezneme prvky hned několika odrůd rocku - od alternative přes glam, new progressive, space, symphonic a progressive metal zase zpátky k indie - které se mísí spolu s prvky elektronické hudby do překvapivě harmonické směsi.

Vstupenky na pražský koncert Muse v cenách od 1 290 Kč budou v prodeji na terminálech SAZKA od čtvrtka 14. června od 10:00, předchozí internetová rezervace je možná na www.sazkaticket.cz. Pro členy fanklubu Muse je od čtvrtka 7. června do neděle 10. června připraven speciální předprodej vstupenek. Hodinu před spuštěním veřejného prodeje vstupenek, tj. ve čtvrtek 14. června od 9:00 do 10:00, budou mít navíc členové fanklubu Muse přednostní přístup do rezervačního systému SAZKATICKET. Informace o podmínkách předprodeje a přednostním přístupu získají členové fanklubu prostřednictvím informačních kanálů tohoto fanklubu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY