Detaily k desce Linkin Park jsou venku, zahrál si i Pallett

23.04.2012 16:51 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Linkin Park - Living Things
© facebook interpreta
Pátá studiovka amerických Linkin Park vyjde až 25. června, už teď ale máme k albu "Living Things", očekávanému poněkud s rozpaky, k dispozici několik podrobností.

Nahrávka nabídne dvanáct kousků (první singl "Burn It Down" jste už slyšeli, videoklip k němu je už natočený, kdy ale bude mít premiéru, ještě oznámeno nebylo). O produkci se postarali Rick Rubin a Mike Shinoda a výsledek bude dle kapely znít "čerstvě" a jinak, no, uvidíme.

Dle Chestera Benningtona formaci s jednou skladbou vypomohl i kanadský houslista a skladatel Owen Pallett (pro Palletta to ale není vůbec poprvé, jeho aranže už ozdobily desky lidí jako Arcade Fire, R.E.M., Pet Shop Boys nebo Duran Duran). Chester si spolupráci s ním na písni "I'll Be Gone" velice pochvaloval: "Je neuvěřitelný. Pošleš mu připomínky a on to v mžiku zapracuje."

Tracklist "Living Things" Linkin Park vypadá takto: Lost In The Echo, In My Remains, Burn It Down, Lies Greed Misery, I'll Be Gone (feat. Owen Pallett), Castle Of Glass, Victimized, Roads Untraveled, Skin To Bone, Until It Breaks, Tinfoil, Powerless.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY