Nová deska Maroon 5 vyjde již koncem června

18.04.2012 10:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Maroon 5 - Overexposed
© facebook interpreta
Maroon 5 nás s vydáním další studiovky napínají již několik měsíců. Podle aktuálních informací se ale jejich nové desky dočkáme již zhruba za dva měsíce.

Album bude v prodeji od 25. června a dostalo název "Overexposed". Fanoušci na jeho základní verzi najdou dvanáct písní, které z velké části produkoval osvědčený Max Martin. Kromě něj se na desce producentsky podílel i Benny Blanco a Ryan Tedder z kapely OneRepublic. Kapela zveřejnila i název pilotního singlu. Tím bude song "Payphone", ve kterém je ke slyšení i rapper Wiz Khalifa.

"Tohle album je hodně popové. Chtěli jsme udělat něco, co sice zní hodně současně, ale obsahuje elementy, které můžeme znát z dřívější éry popu. Je to naše nejpopovější deska a vůbec se nestydíme za to, že jsme do toho opravdu šli," uvádí k hudební stránce nové desky frontman Adam Levine a dodává, že se můžeme těšit na až hymnické melodie.

Pro úplnost přinášíme k desce i tracklist: One More Night, Payphone (featuring Wiz Khalifa), Daylight, Lucky Strike, The Man Who Never Lied, Love Somebody, Ladykiller, Fortune Teller, Sad, Tickets, Doin' Dirt, Beautiful Goodbye. Deluxe edice přinese navíc tyto songy: Wipe Your Eyes, Wasted Years, Kiss, One More Night (Sticky K. Remix), Payphone (feat. Wiz Khalifa) (The Others Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY