shop.musicserver.cz
Deset vtipných, legračních a srandovních videoklipů

Deset vtipných, legračních a srandovních videoklipů

Vydáno: 01.04.2012 10:30 v sekci Publicistika - Katka Šebestová a Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Kolik lidí jste už dneska nachytali? Fórky na Apríla holt vládnou světem. Jen si to užijme! Redakce musicserver.cz si v legráckách libuje také, a tak jsme pro vás k dnešnímu vysmátému dni připravili desítku videoklipů, které vám zaručeně náladu zvednou ještě o několik dalších stupňů.

Apríl je vyhlášený den, kdy si z lidí můžeme tropit beztrestně legrandu. Pravda, někdy je to za mezí soudnosti, ale proč se bránit alespoň kratičkému smíchu, který nám prodlouží život a podle vědců nás i zkrásní, že? Podobná šprťouchlata si z nás dělají i umělci nebo internetoví recesisti, a to si pište, že v den jejich zveřejnění v kalendáři nevisí první dubnové datum. Prohrábli jsme se netem a vytáhli deset legračních hudebních záseků. Někteří jsou renomovaní umělci, jiní paběrkují na území svého státu, to ale nesnižuje jejich humorné kvality. Věříme, že se u následujících deseti videí královsky pobavíte!

Kyary Pamyu Pamyu - PON PON PON

Kyary Pamyu Pamyu - Pon Pon Pon
Japonci mají prostě jiný vkus. Jak jinak si vysvětlit, že může vzniknout takové video, jaké má na svědomí zpěvačka s uměleckým jménem Kyary Pamyu Pamyu. Vymyslete si cokoliv a zaručuji vám, že to klipu naleznete. Rotující mozky, lidé vylézající z uší, barevné prdíky, tancující kuřata... Prostě všechno. Písničku má na triku electropopový producent Yasutaka Nakata a na YouTube už si ji dobrovolně pustilo už přes dvacet milionů uživatelů. Pokud by vám to náhodou nestačilo, můžete si dát přídavek od stejné dvojice, tentokrát písničku, jejíž text je celý o nalepování umělých řas.


Indian Nipple Song

Rok vzniku: 1944

Indie
Vládnete-li angličtinou, následující video má šanci vás pořádně pobavit. Ostatně, znalost jazyka ani není třeba nikterak extrémní, vystačíte si se slovem "nipple", tedy bradavkou. Lidé na internetu se totiž dokáží bavit mnoha způsoby. Stačí vzít videoklip s písničkou v jazyce, kterému vůbec nerozumíte - v tomto případě hindštinu, a přidáte k němu smyšlené titulky se slovy, které myslíte, že slyšíte. Podle autora parodie zpěvačka v této písničce celou dobu zve svého milého, aby "se přišel podívat, jak sní bradavku". Originál se přitom jmenuje "Dilbar Dilbar", nazpívala ho legenda z Indie Alka Yagnik, zpěvačka, která má na kontě více jak dvacet tisíc songů pro šest stovek filmů.


Dendemann - Strumpf Ist Ttrumpf

Dendemann - Strumpf Ist Trumpf 3.0
Dělat si legrácky z Chucka Norrise je ohrané. Je totiž plno nezničitelných hrdinů, ze kterých si můžeme s vkusem tropit hlouposti. První na ráně pro německého rappera byl McGyver. Na mušku si vzal jeho legendární znělku, ve které Angus McGyver předvádí střípek svých legendárních velkočinů. Jenže, co to?! Dendemann překypuje více než chrabrostí, roztomilou neomaleností. Nejdůležitější ale hamburský rodák zmáknul na jedničku - ten rádoby sexy úsměv, kterým hrdina dostával ženské pokolení pod sedačku. Zavzpomínejte s námi na televizního idola našich dětství v povedené parodii.


Kopytovci - Dójit

Kravička
Ještě neuběhlo ani pět celých let od pádu zdi, tedy od chvíle, kdy jsme se mohli začít cítit západně, a už někdejší omladina trsala na diskách za zvuky otřesného tanečního patvaru od slovenských Maduar, nazpívaného neméně otřesnou, téměř zoufalou angličtinou. Hitovka "Do It" a vůbec působení v Maduaru vyneslo na vrchol Barbaru Haščákovou, která se posléze možná i úspěšněji realizovala v jiných projektech a na sólové dráze. Co nás ale nejvíce zajímá, je, že písklivé naléhání Důjit, které Barbara během songu snad stokrát zopakuje, zaujalo i recesisty, kteří si říkali Kopytovci, a parodie byla na světě. Stačilo z "Do It" udělat "Dojit", nasadit zástěry, šátky a vydat se do kravína.


Robin Sparkles - Let's Go To The Mall

Robin Sparkles
Robin Sparkles je obrovská kanadská hvězda, která má na kontě velkou spoustu hitů. Že jste o ní nikdy neslyšeli? To bude možná proto, že je smyšlená. Vznikla v rámci budování minulosti jedné z postav v komediálním sériálu "Jak jsem poznal vaši matku" a paroduje pop osmdesátých let se všemi nešvary. Nechybí tedy plytký text o nakupování v obchoďáku, šílená džínová móda nebo laciné zpomalované záběry. Postavu Robin Sparkles hraje kanadská herečka Cobie Smulders, pro níž role v seriálu znamenala největší úspěch v dosavadní kariéře. Jak jí to sluší jako rádoby náctileté popové hvězdičce, se můžete přesvědčit v přiloženém videu.


Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs

Opička
Pamatujete ještě na časopis F:lter? Tak tenhle senza plátek vyhlašoval každoročně své ceny a v roce se sedmičkou na konci ovládla kategorii Nejlepší video chicagská kapela Fall Out Boy. Jejich legrační klípek, kdy natáčejí video pod opičím dohledem, dožene ke smíchu i zaryté bručouny. Opičky hrají svou roli senzačně, kapelu přivádějí k šílenství a ještě si dovolí svádět basákovo děvče, tehdy ještě ne moc známou Kim Kardashian. To byli Fall Out Boy jak je fanoušci měli rádi, jejich snímky překypovaly vtipem, teď už jen nezbývá nic než zamáčknout slzu a číst ostentativní prohlášení, že se určitě dohromady nedají. Škoda, než se začali brát vážně, byla s jejich klipy psina.


Beatsteaks - Automatic

Pes
To Beatsteaks rozhodně nejsou parta, která by se brala vážně, což nám ostatně prozradila i v nedávném rozhovoru. Pro potěšení svých fanoušků jsou ochotni v klipech předvádět cokoliv - tančit kozáčka, zavřít se do blázince, předstírat vidiny, sehrát vězeňskou etudu, nebo se převlíknout za kostlivce, běhat po Berlíně a škodit! Nám se nejvíce zalíbila jejich záliba v józe. Pětice bláznivých muzikantů, promenádující se jen v trenýrkách a předvádějící zajímavé kousky se svými těly, zaručeně pobaví. Kdo by řekl, že tihle šašci to dokážou na pódiu tak rozparádit.


Zlad - Elektronik Supersonik

Zlad
Australský komik Santo Cilauro se zřejmě hodně nudil, a tak si vymyslel alterego v podobě moldavského popového zpěváka Zladko "ZLAD!" Vladcika. A jeho hlášky z písně "Elektronik Supersonik" fungovaly jako internetové memy v minulých letech. Byla by ale škoda na tohoto kosmického šílence zapomenout. Jeho do detailu dotažená nedotažená image zahrnující slovanský přízvuk, video plné cool efektů a ujetý text plný gramatických chyb totiž baví stále. Tak tedy: 5, 4, 3, 1, OFFBLAST!


Katy Perry - Last Friday Night

Kathy Beth Terry
Opravdu milujeme recesi. A vůbec nejlepší je, když si ze sebe dokáže udělat srandu někdo opravdu hodně známý. Katy Perry mohla k "Last Friday Night" natočit klip, ve kterém se mohly prohánět sexy modelky a tančit polonahé na parketu, to ale neudělala, protože kývla na plán udělat ze sebe místního blbečka. Nechala si nasadit ta nejpříšernější rovnátka, jaká si umíte představit, oblíkla si hadříky zařezávající se do pozadí a natočila klip, který jste na tuty už někde viděli, ale který není od věci si připomínat, protože téhle legraci my dáváme opravdu velký like.


Dick In A Box

Dick in a box
Saturday Night Live je populární americká show, kde se to vtipností jenom hemží. Jeden ze svých legendárních záseků si připsali na Vánoce roku 2006 kdy společně vystoupili Justin Timberlake a chlápci z The Lonely Island, což je s obří nadsázkou takový náš Těžkej Pokondr, ale s daleko promyšlenějšími hitovkami a tisíckrát vtipnějšími texty. Tehdy před šesti lety napsali cosi o penisech v krabici. Tedy o nejlepším dárku, který může dívka dostat. Video a image herců laděná do stylu osmdesátých let, s gesty hodných Backstreet Boys přesvědčujících fanynky o jejich lásce, byla trefa do černého. A jen tak čistě mimochodem, text k tomuhle veledílu získal i cenu Emmy.


Máte jiná oblíbená legrační videa? Podělte se o ně s námi i dalšími čtenáři v názorech pod článkem!

NÁZORY
  • Další pěkné video... (vil, 01.04.2012 12:05) Reagovat

    Moc pěkné video je tohle: www.youtube.com/watch?v=oHLewcdIWlw

  • klip (Pavel S., 01.04.2012 12:10) Reagovat

    Mě vždycky pobavilo Eminemovo Without Me...

  • Electric Six (Trautenberk, 01.04.2012 12:56) Reagovat

    Mě trochu ve výběru chyběli Electric Six www.youtube.com/watch?v=2a4gyJsY0mc ale jinak v pohodě, pobavil jsem se.

  • Coldplay (Jakub Malar, 01.04.2012 13:43) Reagovat

    Co takhle The Nappies (AKA Coldplay)?? http://youtu.be/Ha3DLyiFOxE

  • naj (michal, 01.04.2012 13:52) Reagovat

    foo fighters - big me, learn to fly, long road to ruin, walk
    coldplay - talk, life in techicolor
    blur - parklife
    weird al yankovic - vsetko

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí (27.03.2024 08:30)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Justin Timberlake ukazuje v klipu "No Angels" svou temnou stránku (17.03.2024 19:06)
- Video: Justin Timberlake v show SNL odpremiéroval druhý song z chystané desky (29.01.2024 09:44)
- Video: Sobecký Justin Timberlake je zpět! V klipu "Selfish" nahlíží sám na sebe (26.01.2024 09:31)
- Nejvíc nej: "ČESKÝ SLAVÍK NIKOHO NEZAJÍMÁ!" 10 nejčtenějších článků roku 2023 (01.01.2024 19:45)
- Zemřela Barbara Haščáková (03.12.2023 14:02)
- Fotogalerie: Fall Out Boy poprvé navštívili Prahu. A málem ji podpálili (19.10.2023 17:08)
- Naživo: Reparát za jedna! Fall Out Boy se v Praze předvedli v nebývalé formě. A ukázali i dobrmana (19.10.2023 12:42)
- Video: Timbaland, Nelly Furtado a Justin Timberlake si v "Keep Going Up" zavzpomínali na staré časy (04.09.2023 14:33)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu