shop.musicserver.cz
Nové desky pro 13. týden

Nové desky pro 13. týden

Vydáno: 25.03.2012 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Máme tu opět mimořádně silný novinkový týden. Zahrnuje roztančenou Madonnu, netradiční studiovku Roxette, progresivní The Mars Volta, chytlavé All-American Rejects, nebo debutantku Birdy. Pozadu nezůstává ani Paul Weller s čerstvou hudební náloží a svou živou troškou přispějí do mlýna i Iron Maiden nebo The Chemical Brothers.

Pokud se v pondělí 26. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Madonna - MDNA (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / taneční hudba

Madonna - MDNA
Čtyři roky po albu "Hard Candy" se nestárnoucí královna popu Madonna vrací s novým počinem, s kterým přichází i jedna drobná změna. Po jedenácti řadovkách opustila firmu Warner Music a novinku "MDNA" vydává pod hlavičkou labelu Live Nation. Albu předcházel pilotní singl "Give Me All Your Luvin'", na kterém hostují Nicki Minaj a M.I.A. a který Madonna předvedla v premiéře v nejsledovanějším televizním pořadu roku - poločase Super Bowlu. Nicki Minaj vypomohla Madonně ještě v jedné písničce, nicméně tím výčet hostů končí. O něco pestřejší je seznam producentů. Největší porci písniček produkovali Martin Solveig a osvědčený William Orbit. Toto duo pak doplnil italský DJ Benny Benassi nebo třeba Klas Åhlund známý ze spolupráce s Robyn. Už z tohoto výčtu je zřejmé, že "MDNA" míří především do tanečních vod, což částečně potvrzuje i druhý singl "Girls Gone Wild". Videoklipy k oběma singlům nabízí zpěvačka na svém YouTube.com kanálu. Standardní verze nabízí dvanáct písniček. Pokud toužíte po větším přídělu, hledejte deluxe edici s pěti dalšími skladbami.


The Mars Volta - Noctourniquet (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: progresivní rock

The Mars Volta - Noctourniquet
Američtí progresivní rockeři The Mars Volta jsou zpět se šestým albem, při jehož vzniku došlo k drobným personálním úpravám. S kapelou poprvé nahrával bubeník Deantoni Parks a naopak se musela sestava obejít bez klávesáka Isaiaha "Ikey" Owense a hostujícího kytaristy Johna Fruscianteho. Ovšem napsáno a produkováno bylo pro skupinu tradičním způsobem, tedy Omar Rodriguez-Lopez a Cedric Bixler-Zavala v úloze autorů a Rodriguez-Lopez jako producent. Nutno zmínit, že "Noctourniquet" je koncepční album, jehož tématy jsou například dětská říkanka "Salomon Grundy" a řecká báje o Hyakinthovi. První ochutnávku z alba nabízejí The Mars Volta přímo při vstupu na web.


Roxette - Travelling (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Roxette - Travelling
Není to tak dlouho, co Roxette vydali CD s názvem "Charm School" a reedici zmíněné desky s mnoha bonusy, která vyšla krátce před Vánocemi, a už jsou tu opět s dalším titulem. Původně se měl jmenovat "Tourism 2" a tím dávat najevo, že se jedná o druhý díl alba z roku 1992. Nicméně nakonec ji Per Gessle a Marie Frederiksson pojmenovali "Travelling", a jak napovídá podtitul "Songs From Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places", za klasickou studiovou nahrávku ji lze považovat pouze zčásti. Z celkových patnácti písniček je totiž pouze devět naprostými novinkami. Zbytek tvoří živé nahrávky ze zvukových zkoušek nebo písně natočené například v hotelových pokojích, které fanoušci již znají. Příkladem budiž "It Must Have Been Love", kterou Roxette hráli v rámci Night Of The Proms v Rotterdamu. Něco málo o "Tavelling" včetně ukázek z něj si poslechněte v tomto videu.


The Chemical Brothers - Don't Think (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: elektronická hudba

The Chemical Brothers - Don't Think
O filmovém projektu "Don't Think", jehož hlavními hvězdami jsou členové slavné britské elektronické kapely The Chemical Brothers a jejich show na japonském festivalu Fuji Rock, jsme vás informovali už několikrát. Kromě samotného snímku, který v těchto dnech válcuje stříbrná plátna kin, míří na pulty také živák. Pokud jste tedy po návštěvě kina nemohli nadšením ani usnout, můžete si ho pořídit nejen ve standardní CD edici, ale také jako DVD, čítající celkem dvacet stop - tedy dvakrát více než samotná audio deska. Jako malou ochutnávku nabízíme trailer, který najdete na stránkách britského Guardianu.


The All-American Rejects - Kids In The Street (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: power pop / alternativní rock

The All-American Rejects - Kids In The Street
Čtyři roky trvalo americké powerpopové kapele The All-American Rejects, než vytěžila vše z kolekce "When The World Comes Down" a náležitě si vychutnala její úspěch. Nyní vydává nové album "Kids In The Street" a i u něj se drží hesla Co deska, to nový producent. V případě této nahrávky padla volba na Grega Wellse, který v minulosti spolupracoval s Adele, Katy Perry, Pink, My Chemical Romance, Mikou, či OneRepublic. Za tuto práci si několikrát vysloužil nominaci na Grammy. Lídr formace Tyson Ritter si spolupráci velmi pochvaloval. Jejím výsledkem je jedenáct písniček, včetně prvního singlu "Beekeeper's Daughter", jehož videoklip uvidíte na webu kapely. Jestliže vás zaujmou, můžete vidět The All-American Rejects naživo i v Praze na Prague City Festivalu 29. června 2012.


Iron Maiden - En Vivo! (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: heavy metal

Iron Maiden - En Vivo!
"Kvalitní muziky není nikdy dost!" Přesně tak by mohlo znít motto nadcházejícího týdne, který nám kromě Madonny zpestří také The Chemical Brothers nebo právě metaloví Iron Maiden. Ti sice jdou na trh s novým živákem. A že je nač se těšit! Kapela v čele s Brucem Dickinsonem je dobře známá svými energickými sety a jeden z nich metalisté zachytili i na koncertu v rámci turné "The Final Frontier World Tour" v Chile na stadionu Estadio Nacional. Show zhlédlo na padesát tisíc návštěvníků a zaznamenávalo na dvaadvacet kamer ve vysokém rozlišení. I díky tomu si budete moct tento titul zakoupit také na Blu-ray. Samozřejmostí je klasické CD, DVD a vinyl. Blu-ray a DVD bude navíc obsahovat i dokument ze zákulisí se stopáží dosahující osmaosmdesáti minut. Jestli stále váháte, navštivte stránky YouTube.com, kde najdete oficiální trailer.


Birdy - Birdy (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / pop

Birdy - Birdy
Jedním z nejzajímavějších nováčků tohoto roku je mladá Angličanka s neanglicky znějícím jménem Jasmine van den Bogaerde, která si říká jednoduše Birdy. V květnu jí bude teprve šestnáct, ovšem už jako dvanáctiletá vyhrála Open Mic UK. Už tehdy porotce této soutěže zaujal její křehký projev a nyní dozrál čas pro debutové album, jež nese jméno zpěvačky samotné. Vyjma jedné své vlastní písničky najdete na CD desítku převzatých věcí. Birdy tu přezpívala například skladby The xx, Jamese Taylora, Bon Iver, Cherry Ghost nebo francouzských Phoenix. Že tato zpěvačka jistě stojí za pozornost, zjistíte poslechem několika songů na jejím profilu na Soundcloudu.


Paul Weller - Sonik Kicks (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: new wave / alternativa / rock

Paul Weller - Sonik Kicks
"Třicet let zpátky byl Paul Weller jednoznačná jednička..." Doby The Jam jsou ale nenávratně pryč a tento nyní již úctyhodný třiapadesátník má punc nedotknutelnosti a dál si tvoří svou kosmickou hudbu. S pomocí omladiny - Noela Gallaghera nebo Grahama Coxona - připravil čtrnáct nových songů. Dají se označit za lehce psychedelické, chytlavé a podle mnohých recenzentů v každém případě za nezapomenutelné. Nechybí jim ani notná dávka emocí - v jedné ze dvou balad, kousku "Be Happy Children", si zapěla Wellerova dcera Leah a na konci písně uslyšíte i jeho malého synka Maca. Sami ale posuďte, kam se Paul Weller ve své kariéře posouvá: na YouTube najdete k poslechu a podívání "That Dangerous Age".


Škampovo kvarteto, Pavel Fischer, Iva Bittová - Morava (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folklór

Škampovo kvarteto, Pavel Fischer, Iva Bittová - Morava
Škampovo kvarteto si za poslední dobu vydobylo místo mezi nejlepšími světovými komorními soubory a nyní se rozhodlo opět navázat na spolupráci s Ivou Bittovou z projektu "Janáčkovy Moravské lidové poesie v písni". Název nového projektu "Morava" jasně napovídá, že pro inspiraci zamířili společně zhruba stejným směrem. Je to částečně způsobené i tím, že pod většinou skladeb je podepsaný Pavel Fischer, bývalý primárius kvarteta s moravskými hudebními kořeny. Škampovo kvarteto s jeho skladbami inspirovanými především moravským, ale i skotským, balkánským a romským folklórem sklízí příznivé ohlasy na světových pódiích. Iva Bittová přispěla jednou skladbou a především pak svým vokálem. Zazpíval si navíc i zmíněný Pavel Fischer.


Katy Perry - Teenage Dream: Complete Confection (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / electropop

Katy Perry - Teenage Dream: The Complete Confection
Úspěšné album "Teenage Dream" Katy Perry se vrací ve speciální reedici. Rozšířená verze vychází pod názvem "Teenage Dream: The Complete Confection" a přináší velké množství bonusového materiálu. Nové vydání totiž kromě všech dvanácti skladeb z původní desky obsahuje i sedm nových položek, mezi kterými nechybí aktuální singl "Part Of Me", jehož videoklip jsme vám již představili, singlová verze loňského hitu "E.T.", kde Katy vypomohl americký rapper Kanye West, remix "Last Friday Night (T.G.I.F.)" s Missy Elliott nebo akustická verze hitovky "The One That Got Away". Žádná z těchto alternativních verzí se dosud neobjevila na CD. Dalším bonusem bude na albu také téměř desetiminutový megamix poskládaný ze všech šesti úspěšných singlů.


Feeder - Generation Freakshow (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie rock / alternativní rock

Feeder- Generation Freakshow
Velšská rocková formace Feeder se po dvouletém mlčení opět hlásí o slovo. Tématem jejího přednesu je "Generation Freakshow". Čítá celkem dvanáct částí a některé z nich jistě znáte už z doslechu: právě první ochutnávku "Borders" totiž osazenstvo skupiny hrálo několikrát i naživo. Z dalších ukázek vám na MySpace.com můžeme nabídnout skladbu "Borders", případně odkázat na jejich oficiální web, kde najdete kousek z titulního songu. A že vám uvedené novinkové vzorky připadají trochu podobné muzice z předchozí desky "Renegades"? Není divu. Právě "přebytky" z dob příprav předchozí desky našly na "Generation Freakshow" své pevné místo!


Overkill - Electric Age (M.A.B.Records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: thrash metal

Overkill - Electric Age
Thrashmetaloví matadoři mají pro své přívržence další dávku řádně řinčivého nářezu. Jmenuje se "The Electric Age" s celkovou stopáží čítající deset písní a více než padesát minut. Fanoušky potěší zejména svou charakteristickou příchutí, která zdobí Overkill již přes třicet let. Jak se muzikantům podařilo uvařit poctivý thrashmetalový gulášek nyní, otestujte při návštěvě oficiálních stránek kapely. Vlevo nahoře najdete k poslechu ukázky ze všech nových písní.


Pražský výběr - Straka v hrsti (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: nová vlna / progresivní rock

Pražský výběr - Straka v hrsti (Jubilejní edice)
V roce 1982, tedy v letech nejslavnější sestavy Michal Pavlíček, Michael Kocáb, Jiří Hrubeš a Vilém Čok, natočil Pražský výběr s Jurajem Herzem film "Straka v hrsti", který okamžitě skončil v trezoru a po kterém si skupiny začala výrazně všímat i StB. Následovalo stejnojmenné album, jehož osud byl obdobný. Tyto dvě aktivity a následné koncerty v Hradci Králové v lednu 1983 byly záminkou k úplnému zákazu kapely. Album se nicméně rozšířilo díky magnetofonovým páskám po celé republice a stalo se díky své progresi a zaměření na novou vlnu takřka kultovním. Na oficiální vydání si pak počkalo celých šest let. Nyní vychází "Straka v hrsti" znovu, s přídomkem "Jubilejní edice 1982-2012" a je zvukově remasterovaná a opatřená bohatě vybaveným bookletem, včetně textů a dobových fotek.


Borknagar - Urd (EMI) + limitka a vinyl
web / facebook.com / psali jsme
žánr: black metal / folk metal

Borknagar - Urd
Progresivní black metal. To je žánr, který jistě zajímá jen vymezenou sortu posluchačů. I takový styl má ale svou stálici, kterou norská formace Borknagar bezesporu je. Na hudební scéně působí od roku 1995 a nyní se připomínají devátou studiovou nahrávkou. Ta nese titul "Urd" a posluchačům přináší devět písní, které v limitované edici digipacku doplňují další dvě skladby včetně předělávky "My Friend Of Misery" od Metalliky. Co se týče témat, jež muzikanti v písních rozebírají, směrodatný je už samotný grafický přebal alba. "Vyjadřuje jádro naší kapely: příroda a místo člověka v tomto geniálním systému. Jméno navíc naráží na to, co dnes známe pod moderním názvem DNA..." prozradil zakladatel Borknagar Øystein G. Brun.


V krátkosti

Minulý týden jsme vám v Nových deskách představili písničkový soundtrack k filmovému trháku "Hunger Games" a hned týden nato se hlásí o slovo i ten instrumentální. "The Hunger Games Score" má stejně jako hudbu ve filmu na svědomí James Newton Howard.

Argema si pro fanoušky přichystala nový exkluzivní komplet sedmi CD a jednoho DVD s názvem "Argema od A do Z" zahrnující veškerou tvorbu skupiny, která letos slaví 30 let existence. Nechybí žádná z písniček, jsou v abecedním pořádku a především vychází v limitovaném nákladu.

Během minulého roku jsme vám postupně představili dvě alba a DVD z pořadu Lucie Bílé "Lucie na bílo". Nyní vychází oba díly spojené v jeden celek a opět ve formě CD, respektive DVD a také jako box set.

Dále vychází:

3 Inches Of Blood - Long Live Heavy Metal (EMI)
Blades Jack - Rock N' Roll Ride (Mystic Production)
Ektomorf - Acoustic (Mystic Production)
Flying Colors - Flying Colors (Mystic Production)
Franck Pourcel - Pages Celcbres Volumes (EMI)
Furyon - Gravitas (Mystic Production)
Gorod - A Perfect Absolution (Mystic Production)
Hans Dulfer - Essential (EMI)
Human League - Dare / Limited Box (EMI)
It Bites - Map Of The Past (EMI)
Karel Šejna - Mahler (Supraphon)
Karl Jenkins - Peacemakers / Digipack (EMI)
Kissin Dynamite - Money Sex & Power (Mystic Production)
Meshuggah - Koloss (M.A.B.Records)
My Dynamite - My Dynamite (Mystic Production)
Naglfar - Teras (EMI)
Osi - Fire Make Thunder (Mystic Production)
Outcast - Awaken The Reason (Mystic Production)
Petr Skoumal - Kdyby prase mělo křídla (Supraphon)
Pretty Maids - It Comes Alive (Mystic Production)
Rush - Rush ABC 1974/Live '2012 (vinyl) (EMI)
Různí - Big Space Adventure! Ltd (EMI)
Různí - Late Night Tales/Belle&Sebastian (EMI)
Různí - Opera 2012 Compilation (EMI)
Soto Jeff Scott - Damage Control (Mystic Production)
Spawn Of Possession - Incurso (Mystic Production)
Valerio Scanu - Cose Diverso (EMI)
Zdeněk Chalabala - Rimskij-Korsakov - Šeherezáda, Chačaturjan - Gajané (Supraphon)
Škwor - Vyhlašuju boj / Vyvolenej (Supraphon)

NÁZORY
  • MDNA je Madonna v plné síle!! (jirka-kacafirek, 25.03.2012 06:12) Reagovat

    MDNA je nejlepší album od dob Ray Of Light. Nenechte se pomýlit prvními dvěma singly. Zbytek desky je rozmanitý a vyšeperkovaný k dokonalosti. Top Gang Bang, Love Spent, Masterpiece ♥ 8/10

    • Re: MDNA je Madonna v plné síle!! (Roman, 25.03.2012 19:57) Reagovat

      MDNA je rozhodně o několik úrovní vejš než placka BTW od LG. Něco povedené, něco méně, ale stále je to dobrá Madonna. Nicméně platí, že nejlepší deska od Madonny zůstává Ray Of Ligt.

      • Re: MDNA je Madonna v plné síle!! (Libor, 26.03.2012 10:09) Reagovat

        Já bych tuto slečnu hlavně už přestal přirovnávat k Madonně, která jí tímto albem ukázala svůj zadek, který pevně sedí na popovém trǔnu.:-) LG je jedním z trendů posledních let, tím byly kdysi v dobách vrcholu své slávy i Britney Spears nebo třeba Mariah C. či Christina Aguilera a kde jsou milé dámy teď?!

        • Re: MDNA je Madonna v plné síle!! (llll, 29.03.2012 03:01) Reagovat

          nesouhlasim, gaga tu bude ještě dlouho, to jsem si jistá, je to skutečný muzikant i když dělá popovou hudbu a ne rockovou, madonna je už dávno passé, je to hudba pro tatíky, teenagerům už nic neříká.

      • Re: MDNA je Madonna v plné síle!! (ty, 27.03.2012 15:56) Reagovat

        Album pro buzeranty :D A proč se nám album líbí ? Protože nám pasuje slovy do našeho života..mainstream jako prase. A srovnávat Gaga a Madonna ? Zpěvák vs voicetune :D Broučci Gaga aspoň nepotřebovala cover alba, aby si její album někdo koupil :D Navíc tuším, že superstar kopíruje začátek nějakýho songu, přidavát skype voice do songů je docela trapný, hostujicí nicki minaj, mia ? wtf ? :D Album, vzniklo pro nic za nic, hlavně, že vydělá prachy.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Recenze: "The Mandrake Project" Bruce Dickinsona je sebejisté veteránské album, své ambice ale neplnit nedokázalo (18.03.2024 17:00)
- Madonna ukončí turné koncertem zdarma pro milion(y) brazilských fanoušků (18.03.2024 07:46)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Kabát Queen Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu