Václav Neckář představí očekávané album koncem dubna

10.03.2012 12:34 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Václav Neckář
© facebook interpreta
Že Václav Neckář natáčí nové album, jsme vás informovali už začátkem února. Nyní pro vás máme další aktuální informace: Deska čerstvého člena Síně slávy ponese symbolický titul "Dobrý časy", na konci března bude k dispozici první singl s videoklipem od režiséra Tomáše Luňáka (film "Alois Nebel", videoklip "Půlnoční"). Album samotné vyjde na přelomu dubna a května. Koncertní prezentace nahrávky se uskuteční na několika speciálních koncertech v květnu a červnu.

Album je nyní v závěrečné fázi nahrávání. Obsahuje deset převážně baladických písniček autorské dvojice Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth. Hudba je z dílny obou pánů, o texty se postaral výhradně Švejdík, společné jsou aranže. Nahrávka, mix a produkce je naopak v rukou Neuwertha. Kromě Václava Neckáře na desce uslyšíte také řadu zajímavých hostů. Vedle Jaromíra a Dušana (zpěvy, piana, kytary či perkuse) si na albu zahrají a zazpívají třeba Jan Neckář, Steve Walsh, Lenka Dusilová, Tomáš Neuwerth, Luboš Novotný, Luboš Malina, Jiří Hradil, Viktor Ekrt, Filip Nebřenský nebo pěvecký sbor Doubravánek. Velice rozmanitý instrumentář proto zahrnuje také banjo, flétnu, violoncello, cembalo, trubku, lap steel guitar, vibrafon nebo housle.

Tracklist desky "Dobrý časy" je následující: Tajemství, Noční vlaky, Dobrý časy (Bejvávalo), Tohle není píseň o lásce, Hledal jsme Tě Pane, Ráno, Rybník, Na Rafandě, Čaroděj, Půlnoční (se skupinou Umakart).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY