Metric se přiřítí s novou deskou v polovině června

27.02.2012 15:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Metric
© cullenboysanonymous.com
Kanadský kvartet Metric se po tříleté pauze hlásí o slovo s novou studiovou nahrávkou. V pořadí pátá deska, které dali do kolébky název "Synthetica", se na pultech objeví 11. června.

Nahrávání nástupce CD "Fantasies" probíhalo ve studiu kapely v Torontu. Osazenstvo Metric v čele se zpěvačkou Emily Haines se pak vydalo také do Electric Lady Studios v New Yorku. Produkci nového materiálu obstaral Jimmy Shaw.

A co vám novinka mladé a temperamentní indie rockové bandy přinese? "Má mít něco od každé desky, kterou jsme prozatím vydali. Vždycky nám zněl v uších nějaký zvuk, kterého jsme chtěli dosáhnout. Konečně jsme se ho dočkali! Když jsme z repráků uslyšeli nové songy, řekli jsme si: 'To je ono!'," prozradila frontmanka. Na webu ilovemetric.com dále stojí, že nové album "Synthetica" je o "šílenství, módě a dalších udělátkách a věcičkách, kterými je náš mozek obklopený. Je taky o tom, jak se díváme na smrt jiných lidí, v jiných městech nebo státech... Nebo o tom, že opustíte své rodné město, když chcete vyřešit pár neřešitelných problémů. O tom, že jen vy jste strůjcem svého štěstí."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY