Yellowcard vítají "nového" baskytaristu, pozdravte jej

19.02.2012 14:39 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Yellowcard
© canada.com
Dva týdny od rozlučky s baskytaristou Seanem O'Donnellem oznámili Yellowcard nového oficiálního člena. Bude jím Joshua Portman, který už s americkými pop-punkery v minulosti krátce působil. Díra v sestavě se proto látala poměrně snadno.

"Josh je několik let naším blízkým přítelem a hrozně se těší, až vás všechny pozná," přivítali Yellowcard s nadšením Portmanův příchod. Dvaatřicetiletý muzikant z Madisonu ale do dnešních dnů nebyl jen "blízkým přítelem" kapely. Jeden čas s ní i koncertoval. Už je to ale pár let zpátky. To když Yellowcard jeli v roce 2007 turné, během nějž promovali studiovou novinku "Paper Walls". Joshua Portman tehdy zaskočil za basáka Petera Moselyho, který byl na odchodu. Nedlouho po šňůře ale následovala pauza, kterou muzikanti utnuli až v roce 2010 a oznámili angažování O'Donnella. Portman tak nikdy nebyl prohlášen za oficiálního člena. Až dnes.

"Prosím, přivítejte Joshe Portmana do naší rodiny. A nestyďte se ho pozdravit na Twitteru @joshportman nebo přes e-mail josh@yellowcardrock.com," oslovili Yellowcard fanoušky, kteří tak mají díky zveřejnění přímých kontaktů možnost "nováčka" pozdravit.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY