Grinderman vydají v březnu remixovou desku

06.01.2012 18:31 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Grinderman - Grinderman 2 RMX
© facebook interpreta
Londýnská alternativně rocková partička Nicka Cavea Grinderman to v prosinci zabalila. Jak to tak ale vypadá, rozhodli se muzikanti truchlící příznivce ještě zkusit trošku potěšit: v březnu vydají remixovou desku.

Kolekce ponese titul "Grinderman 2 RMX" a k dostání by dle všeho měla být od pondělí 12. března. Shánět ji můžete kromě standardnějších formátů i jako deluxe v podobě boxu se dvěma vinyly a údajně i vloženou CD verzí. Kompilace v duchu alba "Grinderman 2" nabídne celkem dvanáct kousků, nových i několika už vydaných; od remixů přes upravené verze až po regulérní covery. Na nahrávku přispěli kupříkladu lidé jako Josh Homme (z Queens Of The Stone Age), Matt Berninger (z The National), UNKLE, Barry Adamson nebo Nick Zinner (z Yeah Yeah Yeahs).

Jak deska remixová deska "Grinderman 2 RMX" vypadá, vidíte vlevo, níže si můžete rovnou i poslechnout verzi songu "Bellringer Blues" Nicka Zinnera a nezbývá než doplnit tracklist: Grinderman / Fripp - Super Heathen Child, A Place To Bury Strangers - Worm Tamer, Nick Zinner - Bellringer Blues, UNKLE - Hyper Worm Tamer, Joshua Homme - Mickey Bloody Mouse, Cat's Eyes & Luke Tristram - When My Baby Comes, Barry Adamson - Palaces Of Montezuma, Silver Alert - Evil (ft. Matt Berninger), SixToes - When My Baby Comes, Andy Weatherall - Heathen Child, Factory Floor - Evil, Grinderman - First Evil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY