Podívejte se na "The View" Lou Reeda & Metalliky

04.12.2011 12:30 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Metallica a Lou Reed
© metallica.com
Kontroverzní společný projekt Lou Reeda a Metalliky "Lulu" má na svém kontě první videoklip, konkrétně k pilotnímu singlu "The View". Už samotný fakt nového videoklipu tohoto spojení by vzbuzoval zvědavost, vše se však o mnoho víc umocnilo poté, co bylo oznámeno jméno režiséra, který se natáčení videa ujme.

Tím se totiž stal jeden z nejtalentovanějších hollywoodských režisérů Darren Aronofsky neboli chlapík, který má svém kontě tak myšlenkově i umělecky cenné filmy, jako jsou "Requiem za sen", "Fontána" nebo naposledy "Černá labuť".

Mnozí fanoušci tak po tomto oznámení čekali nějaký výpravný nákladný umělecký videoklip, třeba i příběhový z doby, kdy se příběh "Lulu" odehrává. Výsledek je však bohužel o dost prostší. Jednoduše tady máme naši pětici, kterak hraje ve zkušebně sídla Metalliky v San Rafael. Tedy ve stejné místnosti, kde se natáčelo bonusové DVD k albu "St. Anger", kde bylo naživo přehráno celé album tak, jak leží a běží.

Aronofsky sice v tomto černobílém videoklipu používá některé zajímavé schizofrenní kamerové filtry, přesto se od tohoto spojení dalo očekávat i víc. Posuďte sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY